2019 Toyota Corolla Hibrit fiyatı ve motor seçenekleri: İşte Toyota Hibrit!

Japon otomotiv devi Toyota, 2019 Corolla Hybrid modeli ile yeni bir dönüşüme imza attı. Bir önceki Toyota Corolla modellerine göre dış tasarımda büyük bir değişikliğe giden firma, motor tarafında uyguladığı Hybrid teknolojisi ile de otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirmeyi başardı. İşte 2019 Toyota Corolla Hybrid'in tüm özellikleri ve fiyatı...

2019 Toyota Corolla Hibrit fiyatı ve motor seçenekleri: İşte Toyota Hibrit!
2019 Toyota Corolla Hibrit fiyatı ve motor seçenekleri: İşte Toyota Hibrit!
GİRİŞ 02.10.2019 12:57 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Japon otomotiv devi Toyota, yeni Corolla Hybrid modeli ile büyük ilgi toplamayı başardı. Üzerinde bulunan benzinli motorun haricinde iki motor olarak bulunan elektrikli motordan da destek alan 2019 Toyota Corolla Hybrid, kullanıcısına sağladığı yakıt tasarrufu ile tercih nedenleri arasına hızla yerleşmeye başladı.

2019 TOYOTA COROLLA HYBRİD FİRMAYA YENİ BİR SOLUK GETİRDİ!

Türkiye'de en çok tercihe edilen otomobil markalarından biri olan Toyota, Corolla modeli ile beklenilen üzerinde satış rakamlarını yakalamayı başarıyordu. Fakat hybrid motor seçeneği ile Yeni Toyota Corollaya, yeni bir soluk kazandıran firma, hiç beklemediği bir ilgi ile karşı karşıya geldi.

 

 

YENİ TOYOTA COROLLA HYBRİD YAKIT TÜKETİMİNDE FARK YARATTI!

Japon otomotiv devi Toyota'nın 2019 model Corolla ile yaptığı hybrid motor atılımı, Toyota hayranlarının da büyük ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle araca eklenen elektrikli motorun verdiği ekstra güç ve bununla ters orantılı olarak düşük yakıt tüketimi, diğer otomotiv firmalarının hybrid motor seçeneğini kendi modellerine de entegre etmenin yolunu açtı.

2019 TOYOTA COROLLA HYBRİD'İN ÖZELLİKLERİ!

2019 Toyota Corolla Hybrid sağladığı yakıt tüketimi avantajının yanı sıra son teknoloji donanım özellikleri ile de kullanıcısının tüm ihtiyacını karşılamayı başarıyor. Meraklılarına Kablosuz şarj, çift bölgeli klima, otomatik katlanabilir yan aynalar, elektronik park fireni, Sunroof gibi opsiyonlar sağlayan Yeni Toyota Corolla Hybrid, tamamen yenilenmiş, Premium segment seviyesine sahip bir iç mekan sunuyor.

İç mekanı geniş gösteren şık bir konsol ile gelen Corolla Hybrid, çift bölgeli otomatik klima, yenilenmiş dijital gösterge, 8 inç boyuta sahip dokunmatik ekran, 10 inç botunda ön cama bilgileri yansıtan head up display, ile şık bir görünüm sağlıyor.

Buna ek olarak 3 kollu deri direksiyon simidi, Arka havalandırma üzerinde saten krom detaylar, Elektronik park freni, Leather-like armrest, Ön bardaklıklarda mavi ışıklandırma, Ön kapılarda mavi ışıklandırma, Arka kol dayama, Kendinden kararan iç dikiz aynası, 3 boyut efektli 7" renkli TFT ekran ise araç içi mekanı daha kullanışlı bir hale dönüşmesine olanak sağlıyor.

2019 TOYOTA COROLLA HYBRİD YENİLENMİŞ DIŞ TASARIMI İLE ESKİYİ UNUTTURDU!

Yeni Toyota Corolla'nın önceki jenerasyonlarına göre dış tasarımda da büyük değikliğe gitti. 4630mm / 1780mm / 1780mm platform üzerine inşa edilen yeni Corolla'da, lake siyah ön üst ızgara, LED ön sis farlar, arka farlarda LED ışık çizgisi, Köpekbalığı yüzgeci tipi anten, Refakatçi aydınlatma (Follow me home), Otomatik yanan farlar, Yağmur sensörü, Elektrik kumandalı, ısıtmalı, dönüş sinyalli yan aynalar, Otomatik katlanabilir yan aynalar gibi değişiklikler yer alıyor.

YENİ TOYOTA COROLLA HYBRİD ÜST SEVİYE GÜVENLİK TEKNOLOJİSİ İLE GELİYOR! 

Üst seviye özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 2019 Toyota Corolla Hybrid, birçok güvenlik donanımı ile sahibine ulaşıyor. Söz konusu donanımlar arasında 7 hava yastığı, Aktif gergili, kuvvet kontrollü ön emniyet kemerleri, Ön Park Sensörleri, Arka park sensörü, Geri görüş kamerası, Yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Ön Çarpışma Önleyici Sistem, Otomatik Yanan Uzun Farlar (AHB), Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC), Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (Tüm Hızlarda), Ayarlanabilir Hız Sınırlayıcı (ASL), Acil Fren Uyarı Sistemi (EBS), Kilitlemeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS) ve Elektronik Fren Gücü Dağıtımı (EBD), Araç Denge Kontrol Sistemi (VSC), Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HAC3), Akıllı Şerit Takip Sistemi (LTA) yer alıyor.

2019 TOYOTA COROLLA HYBRİD FİYATI!

2019 Toyota Corolla premium malzeme kalitesi ve üst seviye teknoloji donanımının yanı sıra düşük yakıt tüketimi ile birlikte rakiplerini geride bırakmayı başarıyor. İşte 2019 Toyota Corolla Hybrid'in tüm versiyonlarının fiyatı;

YORUMLAR 3
  • Tsli 4 yıl önce Şikayet Et
    1.8 hibrit akıl karı değil. Acilen 1.6 veya 1.2 hibrit çıkmalı. Yoksa Toyota yavaş yavaş piyasadan silinir.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok fark var bukadar pahalı olmaması lazım
    Cevapla
  • suad 4 yıl önce Şikayet Et
    105 bin nere 160 bin nere. dger mi.hybrid i daha daha uygun bekliyoruz
    Cevapla