2019 Volkswagen Golf Türkiye fiyatı ve donanım özellikleri: İşte yeni Golf

2019 Volkswagen Golf tamamen yenilenen iç mekanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. LCD iki adet büyük ekran ekran ile ön konsolu önceki jenerasyonlarına nazaran daha şık bir görünüme kavuşturan Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni motor seçenekleri ile hayranlarının cebini ferahlatacak. İşte 2019 Volkswagen Golf'ün tüm özellikleri ve fiyatı...

2019 Volkswagen Golf Türkiye fiyatı ve donanım özellikleri: İşte yeni Golf
2019 Volkswagen Golf Türkiye fiyatı ve donanım özellikleri: İşte yeni Golf
GİRİŞ 02.10.2019 12:54 GÜNCELLEME 02.10.2019 12:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2019 Volkswagen Golf dış tasarımından ziyade iç mekanı ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Alman otomotiv devinin Türkiye'de en çok satan modellerinden biri olan Volkswagen Golf, her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir beğeni toplayacak gibi görünüyor.

 

 

2019 VOLKSWAGEN GOLF'TEN ETKİLEYİCİ İÇ MEKAN!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni jenerasyon Golf modelinin iç mekanında büyük değişikliklere imza attı. Özellikle yeni modellerde göze çarpan iki adet LCD panel, aracın ön konsoluna şık bir görüntü kazandırmayı başarmış.

 

 

Görünümün haricinde oldukça etkileyici yeni yetenekleri ile kullanıcısına büyük bir konfor sağlayan 2019 Volkswagen Golf, 12,3 inç boyutlara sahip dijital gösterge ile şoförün yoldan çok fazla gözlerini ayırmasına gerek kalmaksızın araca ait navigasyon da dahil olmak üzere birçok bilgiye kolayca ulaşılmasına olanak sağlıyor.  

Bunun haricinde 9,2 inç boyutundaki multimedya ekranı aracın diğer tüm kontrollerinin sağlanmasına olanak tanıyor. Harekete duyarlı sensörler sayesinde el hareketleri ile ekrana dokunmadan menüler arası geçiş imkanı tanıyan yeni Golf, kullanıcısının daha konforlu bir sürüş keyfi yaşamasına imkan tanıyor. Ayrıca SD kart, USB ve Bluetooth bağlantı seçenekleri ile kullanıcısının her türlü ihtiyacına karşılayabiliyor.

Akıllı telefonlarda yaşanan gelişmeleri de yakından takip eden yeni Volkswagen Golf, isteğe bağlı olarak meraklılarına kablosuz şarj teknolojisini sunuyor.

YENİ VOLKSWAGEN GOLF YENİ DIŞ TASARIM İLE GELİYOR!

Uzun yıllardır dış tasarımı ile hayranlarının büyük beğenisini toplamayı başaran Volkwagen Golf, yeni jenerasyonun da makyajlı bir dış tasarım ile hayranlarının karşısına çıktı. Yenilen farlar ve tampon detayları ile sportif bir görüntüye bürünen 2019 Volkswagen Golf, dış tasarımı ile meraklılarına büyük bir değişiklik sunmasa da iç mekanında yaptığı değişiklikler ile açığı kapatacak.

 2019 VOLKSWAGEN GOLF YENİ NESİL ARAÇ ASİSTANLARI İLE GELİYOR!

8. jenerasyon Volkswagen Golf yeni nesil sürücü asistanları ile sürücünün daha güvenli ve konforlu sürüş keyfi yaşamasına imkan tanıyor. İşte yeni Golf ile gelen sürücü asistanları ve yetenekleri;

Trafikte Sürüş Asistanı “Traffic Jam Assist” ile Golf, geleceğin sürüş teknolojilerini şimdiden mümkün kılıyor. 60 km/s hıza kadar trafikte aracın kontrolünü devralan bu sistem, sensörler yardımıyla öndeki araçla güvenli takip mesafesini ayarlarken aynı zamanda aracın şeritte kalmasına da yardımcı olarak yarı otonom sürüş imkânı sağlıyor.

Adaptif Hız Sabitleyici “ACC”* gelişmiş bir radar yardımıyla önde bulunan araçlarla güvenli takip mesafesini sürekli olarak koruyor. Takip mesafesi ve maksimum hız değeri çok fonksiyonlu direksiyon üzerinden ayarlanabiliyor. Frene basıldığı anda devreden çıkan sistem yine direksiyon üzerinde yer alan bir tuş yardımıyla tekrar aktive edilebiliyor. 

Şerit Takip Asistanı “Lane Assist” sayesinde otomobilin istenmedik bir şekilde şeritten çıkacağı sistem tarafından algılanıyor. Otomobili şeritte tutmak ve sürücüye destek olmak için sistem, direksiyona hafif yönlendirmelerde bulunuyor.

Kör Nokta Uyarı Sistemi “Blind Spot Detection” Golf’ün arka tamponlarının iki yanında bulunan sensörlerle görüş alanının dışındaki araçları algılıyor ve ayna içindeki LED lambalarla sürücüye görsel uyarı veriyor. Bu sayede sürücünün aynalarda görmediği noktalarda bir araç olması durumunda şerit değiştirme ve sollamalarda olası tehlikelerin önüne geçiliyor. Bu sistemle birlikte sunulan Arka Trafik Uyarısı “Rear Traffic Alert” ise park edilen yerden geriye doğru çıkışlarda başka bir aracın yaklaşması durumunda önce sesli ve görsel uyarı veriyor. Gerektiğinde de otomobilinizi frenleyerek olası bir tehlikeyi önlüyor.

2019 VOLKSWAGEN GOLF MOTOR SEÇENEKLERİ!

Yeni Volkswagen Golf, yakıt tasarrufuna önem veren yeni motor seçenekleri ile Volkswagen tutkunlarının karşısına çıkacak. Yeni araç 1,0 lt TSI 110 PS, 1,4 lt TSI 125 PS, 1,4 lt TSI 150 PS, 1,6 lt TDI 90 PS, 1,6 lt TDI 115 PS şeklinde 5 faklı motor seçeneğinden gücünü alacak.

2019 VOLKSWAGEN GOLF FİYAT SEÇENEKLERİ!

Türkiye'nin en çok satan araçlar listesinde hey yıl üst sıralarda yerini almayı başaran 2019 Volkswagen Golf'ün tüm paketleri ve liste fiyatları;

YORUMLAR 5
  • tatvan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu parayla ev alirim.yahuu
    Cevapla
  • eğmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Parasını kuruşuna kadar hak ediyor.
    Cevapla
  • vosvos 4 yıl önce Şikayet Et
    Golf arabanın da arabası kim ne derse desin.
    Cevapla
  • Almancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok Bi değişiklik yok kopyala yapıştır. Fiat egea hb bile buna on çeker. Boşa para veriyoruz. Bizde vardı golf ful paket bu parıyı haketmiyor. Yerli malı yurdun malı daha iyi.
    Cevapla
  • Golfçü 4 yıl önce Şikayet Et
    Realist karşılaştırmndan anlaşılıyor ki bu işten çok iyi anlıyorsun :D Egea he muhahahahah
    Cevapla