Almanya’dan döndü! Memleketinde yerli elektrikli otomobil üretecek

Uzun yıllardır ailesi ile birlikte Almanya’da yaşayan Türk İş Adamı Taner Ay, Adana’da yerli ve milli elektrikli otomobil üretmek için fabrika kuruyor. İlk etapta Adana’da fabrika kuracak olan iş adamı Ay daha sonra memleketi Kırşehir’de fabrika kuracak.

Almanya’dan döndü! Memleketinde yerli elektrikli otomobil üretecek
Almanya’dan döndü! Memleketinde yerli elektrikli otomobil üretecek
GİRİŞ 08.07.2019 09:12 GÜNCELLEME 08.07.2019 09:13
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Almanya’da geçtiğimiz yıl, yılın iş adamı seçilen babası Çetin Ay ile birlikte bir çok başarılı projeye imza atan gurbetçi İş Adamı Taner Ay, Adana’da yerli ve milli elektrikli otomobil üretmek için kolları sıvadı. İlk etapta Adana’da fabrika kuracak olan iş adamı Ay daha sonra memleketi Kırşehir’de fabrika kuracak.

 

 

Adana’da üretimini yapacağı elektrikli otomobilin tüm projesinin hazır olduğunu belirten İş Adamı Taner Ay “Son zamanlarda Türkiye’de yerli ve milli otomobilin temelleri atıldı. Aynı şekilde bizimde tüm projemiz hazır. Biz şirket olarak tamamen yerli ve milli elektrikli araç üreteceğiz” dedi.

Almanya’nın en büyük hastanelerinden City Klinik Şehir Hastanesinin yönetim kurulu Başkanlığını yürüten Taner Ay, “Bundan sonra ki hedefimiz yatırımlarımızı Türkiye’ye taşımak. İnşallah ülkemizin ilk milli ve yerli üretim olacak elektrikli otomobili biz yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Gençlik yıllarında Fortuna Düsseldorf ve Bayer Levrekusen takımlarının alt yapılarında futbol oynayan İş Adamı Taner Ay, Kırşehirspor’a da talip oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • abdulbaki 4 yıl önce Şikayet Et
    bu habere nasıl bir yorum yapılır ki. ellerim titriyor. Rabbim onlara çok çok kazanç versin, Türk milleti böyle milli insanlara büyük ihtiyaç duyuyor. parası ve imkanı olduğu halde, yerli üretim yapmayıp elin gavurundan ithal edip, yan gelip yatanlara buğz ediyorum.Allah utandırmasın yolları açık olsun.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin hayrına iyiliğine çalışan herkesten Allah razı olsun başarılar diliyorum Allah utandırmasın
    Cevapla
  • qwe 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet adim atmadan once nerdeydiniz senin almanyanin ajani olmadigini nerden bilcez almanlar cok sinsi bir millettir sana yardim eder gibi gozukur senin yatirimlarinin onunu keser haberin olmaz ben yinede sizden almam is menfaate gelince hemen ulkem demeye basliyorsunuz bu iste almanyanin parmagi yoksa ....
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayal kurmakta guzel bi sey ah hayaller ah.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Bizimkiler mıy mıy mıy ederken sen gel onlardan önce yap inşallah. Tebrik ediyorum
    Cevapla
  • abdulbaki 4 yıl önce Şikayet Et
    sen ajan olmayasın sakın. adamlar ne güzel, yerli ve milli üretim yapacaklar, ortada tanımadığın insanlar var ve sen iftira atmak için sıradasın. asıl sen ajansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle