Rivian kamyonetler birbirini şarj edebilecek

Elektrikli kamyonet üreticisi Rivian, mobil cihazlarda kullanılan tersine şarj özelliğini yeni kamyonetlerinde test etmeye başladı. Rivian to Rivian adını verdikleri teknoloji ile birlikte bir ilki başaran firma, bu sistemi tüm araçlarında entegre etmeyi planlıyor.

Rivian kamyonetler birbirini şarj edebilecek
Rivian kamyonetler birbirini şarj edebilecek
GİRİŞ 10.06.2019 11:13 GÜNCELLEME 10.06.2019 11:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elektrikli otomobillerde yaşanan teknoloji hızla gelişmeye devam ediyor. Telefonlarda kullanılan teknolojinin bazılarını ürettikleri yeni araçlarına entegre eden otomotiv devleri, mobil cihazlarda da yeni yeni görmeye başladığımız tersine şarj özelliğini kullanmaya başladı.

 

 

Rivian firması bir ilke imza attı!

 

 

Elektrikli kamyonet üreticisi Rivian, mobil cihazlarda kullanılan tersine şarj özelliğini yeni kamyonetinde test etmeye başladı. Daha öncesinde bu teknolojinin araçlarda da uygulanabileceğini dile getiren firma, artık araçları ile bu teknolojiyi buluşturmaya başladı.

Rivian to Rivian test edilmeye başladı!

Ürettiği elektrikli kamyonetler ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran firma, Rivian to Rivian yani tersine şarj özelliğini test etmeye başladı. Geliştirilen bu teknoloji sayesinden Rivian kamyonetler birbirini şarj edebilecek yani bir Rivian kamyonet başka bir Rivian kamyoneti şarj edebilecek.

Henüz kablosuz çalışmayan bu teknoloji şimdilik sadece yedek batarya kullanılarak veya kablolu olarak şarj edebilme imkanı sunuyor. Söz konusu teknoloji üzerinden çalışmalarını yürüten firmanın Rivian to Rivian adını verdikleri tersine şarj teknolojisi ile kablosuz şarj teknolojini birleştireceği umut ediliyor.

YORUMLAR 2
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin gavuru yapmış,bizim yapmamıza ne gerek var. ( Maarrem İnce)
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz
    Cevapla