Erdoğan’a yerli otomobil sunumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mart sonunda sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan etkinlikte ‘Türkiye’nin Otomobili’ projesinde sürecin yavaş ilerlemesinden şikayet ederek, “Yerli otoda biraz gevşeme var, ya başlayacaksınız, ya başlayacaksınız. Bizi oyalamasınlar, gerekirse yabancı yatırımcılarla da görüşürüz” eleştirisini yapmıştı.

Erdoğan’a yerli otomobil sunumu
Erdoğan’a yerli otomobil sunumu
GİRİŞ 17.05.2019 09:43 GÜNCELLEME 17.05.2019 09:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu eleştirilerin ardından geçtiğimiz hafta Ankara’da ‘Türkiye’nin Otomobili’ projesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunum yapıldı. Projenin ortaklarından olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Twitter üzerinden görüşmeye ilişkin fotoğrafı yayınlayarak, “Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Türkiye’nin Otomobili projemizde gelinen son noktayı arz ettik. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle projemiz tüm hızıyla ilerliyor, ülkemize verdiğimiz sözü tutma konusunda kararlıyız” açıklamasını yaptı.

 

 

Görüşmeye Hisarcıklıoğlu’nun dışında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Gürcan Karakaş, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan katıldı.

YORUMLAR 1
  • YURDUSEVEN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bekliyoruz
    Cevapla