Amiral gemisi Türkiye'de! İşte fiyatı...

Ford SUV ailesinin en büyük üyesi Ford Edge yenilendi. Dış ve iç tasarımı markanın diğer üyeleri ile benzer tasarıma kavuşan Edge, Türkiye'de 2 litrelik dizel motor ile satışa sunuldu. Yapay zeka destekli 4 tekerlekten çekiş sistemi ile alınabilen Edge, 585 bin 850 TL'den başlayan fiyatlar ile bayilerde yerini aldı.

Amiral gemisi Türkiye'de! İşte fiyatı...
Amiral gemisi Türkiye'de! İşte fiyatı...
GİRİŞ 21.04.2019 09:54 GÜNCELLEME 21.04.2019 12:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ford'un d-segment SUV modeli Edge, makyajlandı. Araçta sunulmaya başlanan Ford Co-Pilot360 kapsamında Dur&Kalk ve Şerit Hizalama özelliklerine sahip Adaptif Hız Kontrol Sistemi ve Acil Durum Manevra Destek Sistemi gibi sürüş destek teknolojilerine yer veriliyor.

 

 

8 inç dokunmatik ekranlı SYNC 3 ve kablosuz şarj ünitesi gibi özellikleri bulunan Edge'in, 238 PS güç üreten 2 litrelik EcoBlue dizel motor, 4x4 çekiş sistemi ve yeni sekiz ileri otomatik şanzıman ile satışa sunuluyor. Ford'dan yapılan açıklamaya göre,  Yeni Ford Edge, Titanium donanım seviyesi ile 585 bin 850 TL'den başlayan fiyatlar ile bayilerde yerini almış durumda. 

TASARIMI ELDEN GEÇİRİLDİ

 

 

Makyaj operasyonu ile birlikte, Edge'de daha geniş ön ızgaraya yer verildiği görülüyor. LED ön farlar ile LED gündüz farlarının tasarımı da elden geçirilirken, yeni stop lambaları ve yeniden tasarlanan ön ve arka gövde aracın dışındaki değişiklikleri oluşturuyor.

Ford Edge

20 inç alaşım jantlar, krom tavan rayları, karartılmış arka camlar, arka rüzgarlık, panoramik cam tavan gibi donanımlarda Edge'de sunuluyor. Aracın iç mekanındaki en önemli yenilik, yeni Focus'ta da karşımıza çıkan döner vites konsolu olarak dikkat çekiyor. 

4 TEKERLEKTEN ÇEKİŞ İLE YAKITTANN TASARRUF EDİYOR

Ford yakın zamanda Ford EcoSport, Edge, Galaxy, Kuga, Mondeo ve S-MAX gibi farklı modellerinde kullanmak üzere lastiklerin yol yüzeyine tutunma seviyesini sürekli olarak ölçümleyen ve 20 milisaniyeden daha kısa bir süre içerisinde ön ile arka aks arasında tork dağılımını ayarlayan akıllı 4x4 çekiş teknolojisini tanıtmıştı.

Yeni Ford Edge’de kullanıma sunulan yapay zeka teknolojisine sahip 4x4 çekiş sisteminin,  sensörlerden gelen bilgileri kullanarak lastiklerin zemine tutunma düzeyini denetlediği ve buna bağlı olarak yüzde 6.5 oranında yakıt tasarrufu sağladığı belirtiliyor. 

YORUMLAR 9
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu araç özelinde değil, ancak halkın genelinin tercih edebileceği diğer motorlu taşıtlardan alınan vergi oranlarında da bir düzenleme yapılması gerekiyor. Ülkemizde araç satın alırken yurtdışı satış fiyatlarının 2 katının üzerinde de ayrıca vergi ödememiz gerekiyor. (1 liralık aracı 3 liraya satın alıyoruz.) Evet bu ülkenin vatandaşı olarak vergi ödemek zorundayız ancak bunu daha insaflı bir hale getirmemiz de elzem.
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    aracın bu fiyatta olması için altın kaplama filan olması lazım.
    Cevapla
  • F.Ç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne yaa böyle araba fiyatı mı olur?
    Cevapla
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Volvo xc90 alırım daha şerefli
    Cevapla
  • doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan 600 bin değilmiş. Yoksa nasıl alırdık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle