UBER için çarpıcı açıklama!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın Başkanı Eyup Aksu, Uber’in son hamleleri üzerine bir açıklama yaptı.

UBER için çarpıcı açıklama!
UBER için çarpıcı açıklama!
GİRİŞ 16.04.2019 14:49 GÜNCELLEME 16.04.2019 14:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eyüp Aksu yaptığı açıklamada:

 

 

Dünyanın birçok ülkesinde, emeği ve plaka için devletin belirlediği sermayeyi ödeyenleri hiçe sayarak korsan taşımacılık yaptığı gerekçesi ile yasaklanan Uber’in Türkiye’de XL araçlarla yaptıkları hukuksuz taşımacılıkta geri adım atma kararı aldığını duyuyor ve takip ediyoruz.

Açıkçası gelinen nokta, bizim çok çok önceden uyardığımız üzere Ülkemizde korsan taşımacılık şirketinin beklenen sonunun başlangıcıdır.
Sürekli dile getirdik, küresel korsanların yaptığı, kamu arazisine gecekondu yapmaktan farksızdır.

 

 

Nitekim ilgili bakanlıklarımızın çıkarmış olduğu kanunlar neticesinde  sonucunu hep birlikte gördük ve görüyoruz. Öte yandan bildiğiniz gibi yaklaşık (6) yıldır taksicilik mesleğinin  üzerine  bir karabulut gibi çöken, yasaları hiçe sayan küresel taksi korsanlığına karşı kararlılıkla hukuki  mücadelemizi sürdürüyoruz

Her şeyden önce bugün burada belirtmeliyiz ki  taksiciler olarak yüce Türk adaletine güveniyor ve bizlerde günümüz şartlarına uyarak her türlü teknolojiye açık olup kendimizi yeniliyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. 

YORUMLAR 9
  • Sarıyer li 4 yıl önce Şikayet Et
    Taksici arkadaşlar kendinize çeki düzen verin vatandaş olarak sizden memnun değilim. Taksiye binmek lüx. Ubere gelince vatandaş hangisine istiyorsa bşnmeli
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Uber her müşteri e fatura kesiyor.taksici perakende fişini torpido da saklıyor müşteri isterse kesiyor. Hak mı bu yani en iyi vergiyi veren kim? Ve en iyi hizmeti veren kim?
    Cevapla
  • serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    karşıya gidemem, yağmur yağıyor, ikinci köprüden giderim, bebek arabanız var alamam, akşam trafiğine giremem. çok şükür sayenizde öyle hırslandık öyle çalıştık ki rabbimin de nasip etmesiyle bir değil bir kaç oldu, size de uzun zamandır ihtiyacımız kalmadı. iyiki o yağmurda beni kucağımda bebekle bıraktınız, sağolun.
    Cevapla
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın kardeşim. Sayelerinde mal sahibi olduk.
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    desene taksici mafyasının eline kaldık yağmurda kısa mesafede elimiz havada çok bekliycez
    Cevapla
  • galapagoslu 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki taxsiciler melek mübarek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle