Yenilenen Honda HR-V Türkiye'de

Honda, kompakt SUV pazarındaki temsilcisi Honda HR-V’yi makyajla güncelledi. Yenilenen Honda HR-V eğimli tavan çizgisi ve C sütununa gizli arka kapı kollarıyla coupe tarzında sportif bir görünüm sergilerken yenilenen tasarım detayları modern, enerjik ve dinamik bir görünümü beraberinde getiriyor

Yenilenen Honda HR-V Türkiye'de
Yenilenen Honda HR-V Türkiye'de
GİRİŞ 10.04.2019 11:32 GÜNCELLEME 10.04.2019 11:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yenilenen Honda HR-V, bugüne kadar sunulan en gelişmiş kompakt SUV olarak öne çıkıyor. Daha sportif ve çekici dış tasarım, malzeme kalitesi de dahil olmak üzere yeniden yorumlanan iç mekan ve gelişmiş teknolojileriyle Honda HR-V, tamamen yeni bir sürüş deneyimi sunuyor. Honda HR-V, yüksek verimlilik seviyesine sahip performanslı motoruyla gelişmiş sürüş dinamikleri vaat ediyor. Yenilenen Honda HR-V daha da vurgulanan markanın karakteristik 'Solid Wing Face’ tasarımlı yüzüyle henüz ilk göz temasında daha şık bir görünümle dikkat çekiyor ve yüksek omuz çizgisi ile üstün güvenlik hissi veriyor. 

Makyajlanan Honda HR-V, geniş ve ferah iç mekanıyla dikkat çekerken Honda’nın Magic Seat gibi yenilikçi çözümleri ile üstün bir fonksiyonellik sunuyor. Dokunma hissi uyandıran yumuşak ve kaliteli yüzeyler kalitesini yansıtırken kokpit mimarisi bünyesinde barındırdığı detaylarla sportiflik hissini artırıyor. 

Yenilenen Honda HR-V en gelişmiş motor teknolojilerini bünyesinde barındıran yüksek verimlilik seviyesine sahip performanslı 1.5-litre i-VTEC benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonuyla yollara çıkıyor. 

Güçlü SUV duruşunu zarif ve dinamik detaylarla tamamlayan tasarım
Honda HR-V’nin genel tasarım konsepti, bir coupe’nin zarafeti ile akıcılığını bir SUV'un gücü ve kullanışlılığı ile birleştiriyor. Coupe tarzında bir kabin profiline sahip olan Honda HR-V’in güçlü gövde panellerinde kullanılan kıvrım ve çizgilerin oluşturmuş olduğu gölge oyunları dinamik ve enerjik görünüm sunuyor. Honda HR-V bütün tasarım detaylarıyla tarz ve pratikliği bir arada yaşamak isteyen hedef kitlenin gönlünü kazanıyor. 

Tasarımıyla marka aidiyetine vurgu yaparak yenilenen Honda HR-V, yine de özgün ve karakteristik bir görünüm sergiliyor. Makyajla birlikte Honda'nın “Solid Wing Face” mimarisinin üzerindeki siyah ve krom kombinasyonunun yerini yeni, parlak, koyu krom bir panel alıyor. Arkaya doğru eğimli tavan çizgisi kadar C sütununa entegre arka kapı kolları da dinamik ve sportif görünümü güçlendirerek coupe tarzına katkı sağlıyor. Yan gövde boyunca önden arkaya doğru yükselerek devam eden oluk, dururken bile hareket eden bir ataklık hissi yaratıyor. Makyajla birlikte yeniden yorumlanan detaylar daha güçlü ve daha çarpıcı bir görünümü beraberinde getiriyor. Sis farlarını da çevreleyen geniş hava girişleri büyürken, projektör lenslere sahip ön farlar standart olarak LED gündüz farlarıyla donatılıyor

YORUMLAR 3
  • Gargat kesen 4 yıl önce Şikayet Et
    honda ülkemizdeki üretimi durdurma kararı aldı. İki yıl içerisinde fabrika kapanacak. İstihdam azalacak, işsizlik negatif yönde etkilenecek. honda almayalım, protesto edelim.
    Cevapla
  • ilkay 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkeyi terk eden markayı almayın bence
    Cevapla
  • uzak 4 yıl önce Şikayet Et
    çok uzaklarda bi araba gözüküyor ama egea hb sanki
    Cevapla