Uber'e satılan Careem'den Türkiye açıklaması!

Rakibi Uber'e 3.1 milyar dolar karşılığında satılan araç çağırma uygulaması Careem, yoluna kendi markası ile devam edeceğini açıkladı. Dubai merkezli şirket, Türkiye'deki faaliyetleri ile ilgili olarak da, "Türkiye'de operasyonlara şu an olduğu gibi regülasyona uygun şekilde tahditli ve tahsisli plakalı taksilerle devam edilecek" açıklamasında bulundu

Uber'e satılan Careem'den Türkiye açıklaması!
Uber'e satılan Careem'den Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 27.03.2019 09:50 GÜNCELLEME 27.03.2019 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uber'in Dubai merkezli araç çağırma uygulaması Careem'i 3.1 milyar dolara satın almasının ardından Careem'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

 

 

'UBER BÜNYESİNDE KENDİ İSMİMİZLE DEVAM EDECEĞİZ'

Şirketten yapılan açıklamada iki şirketin güçlerini birleştirdiği belirtilerek, "Careem, kendi markası ve hizmetleri ile Uber bünyesinde, bağımsız olarak çalışmaya devam edecektir. Careem, müşterilerinin sevdiği herşeyi, ismini, uygulamasını ve markasını elinde tutmaya devam edecek" denildi. 

 

 

Uber ile güç birliği yapmanın bölgenin ulaşım altyapısını iyileştirme, mobilite hizmeti sunma, teslimat ve ödeme seçenekleri konusunda kabiliyetleri hızlandıracağının da kaydedildiği açıklamada, "Careem, Türkiye’de operasyonlarına şu an olduğu gibi regülasyona uygun şekilde tahditli ve tahsisli plakalı taksilerle devam edecek" ifadesi yer aldı.

YORUMLAR 1
  • İsm@il 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu amerıka menseili uber .Tasımacılık adı altında turkıyedekı her müsterısını resmen takıbe alıyor kart bılgılerı ve araclarda kamera sıstemlerı aracın nerede seyır halınde okdugu resmen takıpde ne geregı var bu ubere onca sarı taksı varken
    Cevapla