Otomobil çalan hırsız serbest bırakıldı!

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde yaklaşık 150 bin TL değerindeki bir otomobili çalan şahıs, Kocaeli’de polis ekipleri tarafından yakalanıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GİRİŞ 18.03.2019 17:14 GÜNCELLEME 18.03.2019 17:25
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Olay, 21 Ocak tarihinde İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İ.C.K. (34) isimli bir vatandaşa ait yaklaşık 150 bin TL değerindeki bir otomobili çalan şahıs kayıplara karıştı.

 

 

Araç sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, otomobili çalan şahısın yakalanması için çalışma başlattı. İstanbul Emniyeti’nin şahısların yakalanması için başlattığı incelemeler sürerken, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu kandıra Gişeleri mevki'inde bir otomobili şüphe üzerine durdurdu. 

Durdurulan otomobil ile ilgili incelemelerde bulunan ekipler, aracın plakasının ve ruhsatın sahte olduğunu tespit etti. Ekipler tarafından yapılan incelemelerde aracın, İ.C.K. isimli vatandaşa ait olduğu oraya çıktı. Araçta bulunan A.Ç.(46) isimli şahıs, olay sonrasında gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şahıs ifadesinde aracı, ismini söylemek istemediği bir arkadaşının Adana’ya götürmesi için kendisine verdiğini söylediği öğrenildi.

 

 

Emniyette hakkında yapılan incelemede benzer suçlardan 9 kaydı bulunan şahıs, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet otoparkına çekilen otomobil ise sahibine teslim edildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin o hakimi de sorgularlar ve cezasini verirler...
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Benzer 9 suç kaydı var ve 10. suçtan da serbest. Yahu en azından 6 ay sokakları süpürme, okul boyama, emniyetin araçlarını yıkama, turuncu tulumla gezme vs cezası ver bari. Madem hapse atmıyorsun utanacağı bir ceza ver. Ey hakim, inşallah çalacağı 11. araba senin ki olur ve bulunmaz. O zaman anlarsın o arabası çalınanı...
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • Selçuklu 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem hırsızlık suç değil, o zaman polislere ve hakime ne gerek var ki
    Cevapla
  • Selçuklu 5 yıl önce Şikayet Et
    Araba çalmak serbest mi? Suç değil mi? O zaman herkes hırsızlık yapsın
    Cevapla
  • Erol Acar 5 yıl önce Şikayet Et
    Neresinden tutsan elinde kalan bir yargı var adaleti kendimiz ariyacagiz artık bu çalınan araba hakimin arabası olsaydı ne ceza verirdi acaba????????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle