LPG'de 'Eşel Mobil' dönemi

Eşel Mobil sistemi bu yıl ilk olarak LPG otogazda devreye alındı. LPG Otogaz bu gece yarısından itibaren 5 kuruş zamlandı. Fiyat artışı ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacak

LPG'de 'Eşel Mobil' dönemi
LPG'de 'Eşel Mobil' dönemi
GİRİŞ 13.03.2019 05:56 GÜNCELLEME 13.03.2019 05:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan yapılan açıklama göre Eşel Mobil sistemi bu yıl ilk olarak LPG otogazda devreye alındı.

 

 

Yapılan açıklamada; "13/03/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Otogazda 5 kuruş Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır. Eşel Mobil sistemi bu yıl ilk olarak LPG otogazda devreye alınmıştır. Diğer ürünlerde ihtiyaç oldukça devreye alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

17 MAYIS'TA BAŞLADI, 8 OCAK'TA SONA ERDİ

Akaryakıtta, 17 Mayıs’ta başlayan, zam ihtiyacının ÖTV gelirlerinden karşılanıp, pompa  fiyatlarının sabit tutulmasını öngören eşel mobil uygulaması 8 Ocak'ta sona ermişti.

 

 

YORUMLAR 8
  • Şafak Bey 5 yıl önce Şikayet Et
    motorin ve benzin aldı başını gidiyor. bir dur diyecek yokmu şu kısa zaman aralıklarıyla kuruş kuruş zamlayanlara.
    Cevapla
  • ddd 5 yıl önce Şikayet Et
    opet kuruş kuruş sürekli zam yapıyor LPGye. görevliler satış fiyalarını incelerse bu ortaya çıkar
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Hollandada yasiyorum. Onceleri benzin ve dizel cok ucuzken. Bir ulke baska bir ulkeyle agiz dalasi politik dalasinda bulundugu vakit fiyatlar birden 20 30 kurus avro olarak artardi. Uzun yillardir dalasmalar yok iken birden bire yine kisa surelerle sisirdiler fiyatlari. Taki sari yelekliler fransada ve belcikada eyleme giderken. Simdi nabiz yokluyolar 5 kurus zam yapip ertesi gun indiriyolar. Aklima sanfistigi geldi. Burda birkac yil once uygundu fiyati bizim cebimize gore Turkiyemizdeki sanfistigi fiyati cok ama cok ucuzdu nolduysa birden burda fiyatlari asiri cok sisirdiler ve Turkiyemizdede yukselmeye basladi.
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    benzin ve mazottada acilen uygulanmalı
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    2.5 TL den 3.5 TL oldu zaten daha ne olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle