Türkiye'deki ikinci el otomobiller için geliyor

50 yıldan daha uzun bir geçmişe sahip ve enerji sektörüne odaklanmış küresel şirketler grubunun bir parçası olan VAVA Cars, Türkiye’de ikinci el pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirket; otomobil sahiplerinin araçlarını hızlı, güvenli ve zahmetsiz bir şekilde satmalarını sağlamayı hedefliyor.

Türkiye'deki ikinci el otomobiller için geliyor
Türkiye'deki ikinci el otomobiller için geliyor
GİRİŞ 12.03.2019 12:27 GÜNCELLEME 12.03.2019 14:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

50 yıldan daha uzun bir geçmişe sahip ve enerji sektörüne odaklanmış küresel şirketler grubunun bir parçası olan VAVA Cars, Türkiye’de ikinci el pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirket; Türkiye’de Petrol Ofisi işbirliğiyle seçili istasyonlarda faaliyet gösterecek.

 

 

VAVA Cars Genel Müdürü Uğur Sakarya, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ikinci el araç pazarındaki büyüme trendine dikkat çekerek "Şirket olarak çığır açacak nitelikte yeni hizmetlerimiz ile ikinci el otomobil alım satımında yaşanan zorlukları ortadan kaldırmaya ve tüketici ile bayilerin alım satım işlemlerini güvenilir bir ortamda yapmalarını sağlamaya geliyoruz. VAVA Cars ile herkesin güvenle otomobilini satabileceği bir hizmet oluşturarak, ikinci el otomobillerin alım satım şeklini kökünden değiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • YILDIRIM 5 yıl önce Şikayet Et
    Tutar.
    Cevapla
  • tayfur yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Galeri esnafının komple ölmesi anlamına gelir ki insanlık için büyük bir adımdır
    Cevapla
  • memleket 5 yıl önce Şikayet Et
    adamlar pratik zekasını ortaya koymuş direk benzin istasyonlarından satışa başlıyor tutar tutmaz ayrı konu ama satış stratejisi gayet güzel
    Cevapla
  • musa(çimuha) 5 yıl önce Şikayet Et
    DOLANDIRICILARIN EN ÇOK FİNK ATTIĞI ALAN OTO ALIM SATIMI.bu alanda ciddi kurumsal bir firma işin içine girmesi çook iyi olur.
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    sahtekar galericiler ortadan kalkar inşallah.
    Cevapla