Bakanlıktan Avrasya Tüneli zam açıklaması

Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmadığını açıkladı. Bakanlık, "Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde kısa süreliğine yer alan "yeni ücret tablosu" siteye sehven konulmuş olup kısa sürede kaldırılmıştır" dedi.

Bakanlıktan Avrasya Tüneli zam açıklaması
Bakanlıktan Avrasya Tüneli zam açıklaması
GİRİŞ 31.01.2019 17:05 GÜNCELLEME 31.01.2019 17:19
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmadığını açıkladı.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmamıştır. Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde kısa süreliğine yer alan 'yeni ücret tablosu' siteye sehven konulmuş olup kısa sürede kaldırılmıştır" denildi.

Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde geçişlerin yarından itibaren zamlandığı yönünde açıklama yer almıştı. Zam haberleri üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıklama yaptı.Açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul'un iki yakasını deniz altından tüp geçitle bağlayarak şehir trafiğine nefes aldıran Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde herhangi bir artış yapılmamıştır. 2018 yılında otomobiller için 23,30 TL ve minibüsler için 34,90 TL olarak alınan geçiş ücretleri, aynen devam etmektedir. Avrasya Tüneli'nin internet sitesinde kısa süreliğine yer alan "yeni ücret tablosu siteye sehven konulmuş olup kısa sürede kaldırılmıştır.

Avrasya Tüneli'nden yapılan geçiş ödemeleri hâlihazırda kullanılan OGS veya HGS hesabından yapılmaktadır. Geçiş ücretleri, son teknoloji ürünü tasarıma sahip serbest akış sistemi yardımıyla ödenmekte ve kullanıcılara kesintisiz yolculuk sağlayabilmek için gişelerde nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği bulunmamaktadır"

YORUMLAR 17
  • ak partili 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlışlığı yapanın görevine son verilsin,zamlar zaten milleti bunalttı,seçim öncesi böyle bir hareketi yapan yaptıran incelenmeli.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öle
    Cevapla
  • Yalçın 5 yıl önce Şikayet Et
    Şehven devletçede tepki ölçmek anlamına gelir. Bugün koymuyoruz ama yarın koyucaz gibide düşünebiliriz.
    Cevapla
  • tayfun 5 yıl önce Şikayet Et
    31 mart sonrasina atildi ve bence nabiz yoklandi
    Cevapla
  • Sançes 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen düşünsün. Ben vapura biniyorum Akbil basarak.
    Cevapla
  • bencil 5 yıl önce Şikayet Et
    sen sadece kendini düşün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle