Makyajlı Volkswagen Passat yeni motoruyla geliyor!

2014 yılında tanıtılan sekizinci nesil Volkswagen Passat, uzun sayılabilecek bir süredir güncellenmeden yoluna devam ediyor. Ortaya çıkan yeni görüntüler ise D sınıfının başarılı temsilcisinin makyaj zamanının geldiğine işaret ediyor!

Makyajlı Volkswagen Passat yeni motoruyla geliyor!
Makyajlı Volkswagen Passat yeni motoruyla geliyor!
GİRİŞ 10.12.2018 16:59 GÜNCELLEME 10.12.2018 16:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ön ve arka bölümü ağır kamuflaj ile korunan makyajlı Passat’ın dış mekanında temel dokunuşlar gördüğümüzü söyleyebiliriz. İlk bakışta aracın yeni bir ön tampon ve ızgaraya sahip olduğu görülüyor. Ayrıca LED far ve stop grubu da formsal olarak elden geçirilmiş. Bunların dışında modelde önemli sayılabilecek bir değişiklik bulunmuyor.

Makyajlı Volkswagen Passat’ın iç mekanı ile ilgili görüntü paylaşılmasa da önemli yenilikler olduğu söyleniyor. Yeni ve sportif bir direksiyonun yanı sıra orta konsolda büyük ekranlı bilgi-eğlence sistemi görmek sürpriz olmayacaktır. Aracın kaputunun altında ise 1.4 litrelik TSI motorun yerine 130/150 beygir gücündeki 1.5 TSI ünitenin gelebileceği söyleniyor. Ayrıca aracın hibrit versiyonu olan Passat GTE’nin de 70 kilometre menzil sunan 13 kWh’lık bir batarya paketi ile güncelleneceği belirtiliyor.

Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen makyajlı Passat’ın 2019’un ikinci yarısında satışa sunulmasının planlandığını ekleyelim.

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet tek geçerim
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    çok çirkin olmuş
    Cevapla
  • vosvos 5 yıl önce Şikayet Et
    Sınıfının en iyisi :)
    Cevapla