Hyundai’nin ilk pick up modeli yakında tanıtılacak

Hyundai Motor Kuzey Amerika CEO’su Dave Zuchowski, markanın 2020 yılından önce Santa Cruz adı verilen konsept modelinin seri üretim versiyonunu piyasaya sürecekleri ifade etti.

Hyundai’nin ilk pick up modeli yakında tanıtılacak
Hyundai’nin ilk pick up modeli yakında tanıtılacak
GİRİŞ 06.12.2018 12:22 GÜNCELLEME 06.12.2018 12:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CEO Dave Zuchowski bir konuşmasında konunun henüz netleşmediğini, ancak üzerinde detaylı bir çalışma yaptıklarını belirtti.

 

 

Markanın gelecekteki satış büyümesi anahtarı SUV ve Pick Up hattında gördüklerini ve ilk olarak aracı Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulmak üzere bir pick up modeli üretmeyi planladıkları açıklandı.

 

 

Hyundai’nin üst düzey yetkilisi Uluslararası Satış Bölümü Başkanı Lee In-cheol, Hyundai’nin Seul kentinin güney doğusunda bulunan araştırma merkezinde yaptığı açıklama ile tüm proje planlamacıların ve mühendislerin Amerika pazarına sürülecek pikabın hangi boyutlarda olması gerektiği üzerine çalıştıklarını belirtti.

Uluslararası Satış Bölümü Başkanı Lee In-cheol : Hyundai olarak henüz bir pick up modelimiz yok, ancak diğer tüm segmentlerde, her kesime hitap eden en az bir otomobilimiz bulunuyor. Biz pick up sınıfında da bir Hyundai modeli sunmak için çalışıyoruz. Ancak bizi zihinsel olarak en fazla zorlayan, Amerika piyasasına rakip olacak büyük boyutlarda bir pick up mı, yoksa daha ufak boyutlara sahip bir pick up modeli mi üretmeliyiz bu konuda kararsızız.

Sözlerine ABD ve diğer ülkelerdeki bayilere gelen talepler doğrultusunda böyle bir karar aldıklarını, aslında yakın geçmişte böyle bir planlama yapmadıklarını belirterek devam eden Lee In-cheol, modelin satışa çıkacağı tarih ile ilgili bilgi vermekten kaçındı.

Hyundai, Mitsubishi L200, Ford Ranger, Volkswagen Amarok ve Toyota Hilux gibi rakiplerin yer aldığı pazara giriş yapmayı planlıyor.

YORUMLAR 2
  • nurettın 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet evetttt
    Cevapla
  • bayırbucak 5 yıl önce Şikayet Et
    bu aracı ilk bizim gümüşhaneli lerde göreceğim kesin
    Cevapla