İngilizlerden süper spor SUV!

İngiliz spor otomobil üreticisi Aston Martin'in, tarihinde ilk kez ürettiği SUV modeli DBX’in kamuflajlı hali ortaya çıktı. Asfalt üstünde markanın diğer modelleriyle hemen hemen aynı sürüş performansına sahip olacağı bildirilen DBX, markanın arazide de ilerleyebilen ilk modeli olacak.

İngilizlerden süper spor SUV!
İngilizlerden süper spor SUV!
GİRİŞ 23.11.2018 12:46 GÜNCELLEME 23.11.2018 12:48

Otomotiv dünyasında son yıllarda gittikçe model sayıları artan ‘SUV’lara, süper spor otomobiller üreten Aston Martin’de sessiz kalmadı. İngiliz üreticinin 2019 sonunda satışa çıkacak DBX modelinin kamuflajlı hali ortaya çıktı.

 

 

2019’un son çeyreğinde piyasada olması beklenen DBX, markanın St. Athan tesisinde üretilecek. Arazi kabiliyetleri Welsh Rally'de test edilen DBX'in, asfalt performansı da Nürburgring’de test ediliyor. Otomobilin yol performansının markanın diğer modellerini aratmayacağı iddia ediliyor.

 

 

Aston Martin Lagonda Başkanı ve Grup İcra Kurulu Başkanı Andy Palmer, "Hareket edebilen bir DBX prototipi görmek, ilk SUV modelimizin hikayesinde çok önemli bir bölüm. Bu otomobil bizim St. Athan fabrikasında hayata geçireceğimiz ilk modelimiz olacak ve firmamızın köklü geçmiş hikayesine kalın harflerle yazılacak bir anı olacak” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL