Direksiyondaki kadınlar İstanbul'da buluşuyor

Bu yıl beşincisi düzenlenen Dünya Otomotiv Konferansı WAC 2018’de sektörün direksiyonundaki güçlü kadınlar, kadınlara özel panel ile gündeme oturacak.

Direksiyondaki kadınlar İstanbul'da buluşuyor
Direksiyondaki kadınlar İstanbul'da buluşuyor
GİRİŞ 28.09.2018 09:38 GÜNCELLEME 28.09.2018 09:38

Panelde sektördeki firmaların üst düzey yöneticilerinden oluşan kadın konuşmacılar, otomotivdeki dönüşüme bakış açılarını, geleceğe dair analizlerini ve sektörün kadınlar için nasıl daha çekici hale getirileceğini tartışacaklar.

40’ı aşkın ülkeden katılım

Dünya devi otomotiv markalarını, sektöre yön veren ana üretici ve tedarikçi firmalarını, kamu kuruluşlarını bir araya getiren Dünya Otomotiv Konferansı’na Almanya, İtalya, İngiltere, Japonya, İspanya, İran, Bulgaristan başta olmak üzere 40’ın üzerinde ülkeden katılım gerçekleşecek.

İstanbul’da 4-5 Ekim’de yapılacak konferansta ilk kez kadınlara özel bir etkinlik düzenlenecek. İş hayatında ve otomotiv sektöründe gelişime yön veren kadınların bakış açılarını ortaya koyacak olan etkinlik, 5 Ekim’de gerçekleşecek. Panel öncesinde sabah 08:00-09:00 saatleri arasında ise ‘Kadınlar Kahvaltısı’ düzenlenecek ve sektörün güçlü pek çok ismi burada bir araya gelecek.