Ford binek modellerinde fiyat düşürdü

Ford, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrah limitlerinin yeniden belirlenmesinin ardından yeni bir kampanyayı devreye aldı. Markanın 30 Eylül’e kadar geçerli olacak yeni kampanyası kapsamında, Focus Trendx Dizel ve Benzinli Manuel modellerinde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden 8 bin TL indirim sunuluyor.

Ford binek modellerinde fiyat düşürdü
Ford binek modellerinde fiyat düşürdü
GİRİŞ 26.09.2018 17:02 GÜNCELLEME 26.09.2018 17:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ford, Cumhurbaşkanlığı kararıyla otomobillerdeki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrah limitlerinin yeniden belirlenmesinin ardından yeni bir kampanyayı devreye aldı. Markanın 30 Eylül’e kadar geçerli olacak yeni kampanyası kapsamında, Focus Trendx Dizel ve Benzinli Manuel modellerinde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden 8 bin TL indirim sunuluyor.

Ayrıca, bunların dışında kalan diğer tüm Ford binek araç modellerinde, tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden 4 bin TL indirim sunuluyor. Ford’un devreye aldığı yeni kampanyadan, Eylül ayı için geçerli mevcut kampanyaların üzerine ek olarak yararlanılabileceği öğrenildi.

KASKO ALANA YÜZDE 6 EK İNDİRİM

2018 model Ford otomobiller için 'Her Şey Dahil Finans Paketi' kapsamında F Kasko satın alanlar ise, 'Ford Options Fırsatı' kapsamında tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden yüzde 6 oranında indirim alabilecek. 2018 model tüm Ford otomobillerde ise Ford Options kullanmayı tercih etmeyenlere de, Eylül ayı boyunca yüzde 4 kampanya desteği sunuluyor. Ford’da tüm binek araç modelleri 4 yıl veya 100 bin km garanti ile sunuluyor.

YORUMLAR 3
  • Ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok vergi alıcam derken araba satamayıp hiç vergi alamayan devlet galiba bunun farkında degil. Düşür en azından iç piyasan canlansın. Böyle devam ederek herseyin bitmesine sebep olucak lar.
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    2 yada 3 sene otomobillerimizi degistirmessek tasarruf yapsak cari acik kapanir her urunde tasarruf yapmamiz lazim cep telefonunda bile
    Cevapla
  • sbsb s s 5 yıl önce Şikayet Et
    komedi ötv %20 olmalı yoksa fabrika kapanınce geç kalırsınız.zaten araba alan olmayacak en azından ekonomi canlanır.
    Cevapla