Pirelli amiral mağazasının Monte Carlo'da açtı

İtalyan lastik üreticisi Pirelli, en yeni mağazasını dünyada lüksün başkenti sayılan Monte Carlo'ya açtı. Şirketin Formula 1 mirasını yansıtan mağaza, aynı zamanda Pirelli'nin amiral mağazası unvanını taşıyacak.

Pirelli amiral mağazasının Monte Carlo'da açtı
Pirelli amiral mağazasının Monte Carlo'da açtı
GİRİŞ 25.09.2018 14:05 GÜNCELLEME 25.09.2018 14:05

İtalyan lastik üreticisi Pirelli’nin en yeni P Zero World mağazası, Monaco Grand Prix’sinde Formula 1 otomobillerinin ünlü tünele girmeden önce saatte 80 km hızla birinci viteste geçtiği Portier dönüşüne birkaç metre uzaklıkta açıldı. Mağazanın adı, Pirelli’nin imzası olan ultra yüksek performanslı lastik serisinden geliyor. Formula 1 araçlarında kullanılan P Zero lastikler, İtalyan şirketinin sportif mirasını vurguluyor. Monte Carlo, Los Angeles ve Münih’in ardından dünyadaki üçüncü ve Avrupa’daki ikinci P Zero World mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Monte Carlo’daki yeni P Zero World mağazası, 900 metrekarelik alanda Pirelli’nin müşterileri için özel lastik değişimi, vale servisi ve otomobillere bakım gibi hizmetler de sunuyor. P Zero Trofeo R gibi motor sporları ürünlerinden, motosiklet, bisiklet ve klasik otomobiller için üretilen Pirelli Collezione lastiklerine kadar çeşitli lastiklere mağazada yer veriliyor.

SIRADA DUBAİ VAR

Yeni mağaza hakkında açıklamalarda bulunan Pirelli Ticari ve Operasyonel Pazarlama Başkanı Gaetano Trezza, “P Zero World konsepti, ürün, hizmet, teknoloji ve marka olmak üzere dört temel unsuru esas alıyor. Pazardaki konumumuz şimdi Monaco'daki yeni bir amiral mağaza ile vurgulanıyor. Los Angeles, Münih ve Monte Carlo'nun ardından P Zero World için yeni destinasyonumuz Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai olacak” dedi.

Mağazanın açılışı, ilk defa sokaklarda gerçekleşen P Zero Yol Deneyimi (P Zero Road Experience) etkinliğine katılan 40'tan fazla süper otomobilin geçit töreniyle kutlandı. P Zero Yol Deneyimi (P Zero Road Experience), yaklaşık 10 yıl önce Fransa'da doğmuş ama şimdiye dek hep pistlerde gerçekleşmişti. En yeni amiral mağazanın Monte Carlo'da açılışı onuruna ilk kez normal yollarda, efsanevi Monte Carlo Rallisi'nin etaplarına uygun olarak düzenlendi.