Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) karayollarında yaşanan ihlallere ilişkin kesilen trafik cezalarının kapsamı genişliyor.

Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor
Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor
GİRİŞ 17.09.2018 09:55 GÜNCELLEME 17.09.2018 09:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce kullanılan Elektronik Denetleme Sistemi çerçevesinde, kamerayla tespit edilen ihlallere ilişkin kesilen trafik cezalarının kapsamının genişletilmesi planlanıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün hazırlığını yaptığı ve İçişleri Bakanlığı'na sunduğu belirtilen planın kabul edilmesi halinde, sürücüye birden fazla kural ihlali için ayrı ceza verilebilecek.

YORUMLAR 10
  • TOPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek hız değil, yüksek hızda yakın takip tehlikelidir. Eğer hızınız yüksek ise hızınızın yarısı kadar takip mesafesi bırakın. Aksi halde siz trafik canavarısınız. Ve arkanızdan edilen kötü sözler kulaklarınızı çook çınlatır. Haberiniz olsun.
    Cevapla
  • TOPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Acemiyken tek gidiş gelişli yolda 60km/s ile giderken ardımda araç konvoyu oluşuyordu. Yakın takipten dolayı hem ben, hem de ardımdaki araçlar tedirgin oluyorlardı. Şimdi kimseyi ardıma yanaştırmıyorum. Yavaş gitmek mantık işi değil.
    Cevapla
  • TOPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları yollarda bunaltmayın. Ceza kriterleriniz güvenliğe katkı sağlamıyor. Hız limitleri akla mantığa uymuyor.
    Cevapla
  • Tam tersi olmalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hız sınırları kesinlikle arttırılmalıdır. Kaza yapacak olan adam en düşük hızda arabasını park ederken de kaza yapıyor. Sinyal vermeden şerit değiştirip makas atarken kaza yapanlar olduğu sürece hız sınırlarını düşürmenin ne mantığı var. Düşük hız sınırı insanları gideceği yere daha geç ulaştırıp insanları daha çok gerer. Trafik daha da kalabalıklaşır. Daha fazla kuyruk oluşturur. Hâl böyle olunca kazaya daha fazla davetiye çıkarır. Hız sınırını değil trafikte apaçilik yapanları denetlesinler
    Cevapla
  • Bahri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari yapana kadar yalandan çakar lamba takip geceleyin milletin ustune ustune giden gereksizleri takip edin ama neyse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle