Vietnam yerli otomobilini görücüye çıkartıyor!

Vietnam yerli üretim otomobilini görücüye çıkartıyor. Geçen yıl Vietnam'da yerli otomobil üretmek için kurulan Vingroup, ilk aracını 2018 Paris Otomotiv Fuarı'nda sergileyecek.

Vietnam yerli otomobilini görücüye çıkartıyor!
Vietnam yerli otomobilini görücüye çıkartıyor!
GİRİŞ 28.08.2018 11:09 GÜNCELLEME 28.08.2018 11:09
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Otomobile ingilizce "hızlı" kelimesinin de eklenmesiyle "Vin-Fast" adı verildi. Vietnamlı firma, 2 yıllık süreçte ünlü İtalyan spor otomobil tasarımcısı "Pininfarina" da yer aldı.

20 farklı tasarım Vietnam halkının oylamasına sunuldu. Seri üretime hazır olduğu belirtilen aracın 2019'un Eylül ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

 

 

YORUMLAR 29
  • yunaklı 5 yıl önce Şikayet Et
    TC chp diye bir siyasi parti/teşkilat olduğu sürece Türkiye de hiç bir yerli üretim yapılmaz. Öncelikli olarak chp tasfiye edilmelidir.
    Cevapla
  • Kayılar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler eğer bir yıl sonra araba üretebilirlerse ben kendimi asarım. Neden; Bunların şu anda aşamadıkları, ortaklık şartlarıdır. Hep 'ben nerde daha fazla pay alabilirim' hesabı içindeler. Yani hasetlik peşindeler. Bakın görün kısa zaman sonra dağılacakalardır. Ya adamlar bırakın araba yapmayı daha nereye fabrika kurmayı bile netleştiremediler. Kaldıki bu adamlar araba yapacaklar. Sevsinler siz e mi ! Bizim millet hep ben kazanayım peşindeler. Onun için ortaklığı sevmez. Ortaklığı kursa dahi daha işe başlar-başlamaz ayrılma veya ayırma hesapları yapmaya başlar.
    Cevapla
  • Sıradan biri 5 yıl önce Şikayet Et
    Araba zaten üretildi ki sadece seri üretime girilmesi bekleniyor.
    Cevapla
  • Kayılar 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin ben kolay kolay yanılmam. Ne dedim 'bir yıla kadar' dedim. Evet 'Erdoğan %50 yi geçsin eşşek olur anırırım' diyenlerin üstünde 2.5 ay bile geçmedi henüz. Yoksa anırdılarda biz mi duymadık aceba...
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    eleman dikkat et. bir takım kendini bilmezler de senin gibi 6 sıfır atılsın eşek gibi anırrım demişlerdi. onları hala bekliyoruz. ama sen kendine yazık etme
    Cevapla
  • İnfinity 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlette hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Japon arabalarından şaşmayacaksın. Bakımdan bakıma sanayiye gidersin.
    Cevapla
  • Uweys 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten heybetli bir araba üretmişler tebrik etmek lazım...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Vietnam 2 senede yapabiliyorsa bizde daha erken yapmaliyiz neden sadece elektrikli benzinlide uretmeliyiz neden bu kadar agırdan gidiyor hersey bizde
    Cevapla
  • amine 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi abi ya hadi nerede bizim araba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle