Tesla'ya sürpriz rakip!

Rus silah üreticisi Kalaşnikof, elektrikli 'supercar' teknolojisi üzerinde çalıştığını açıkladı.

GİRİŞ 24.08.2018 20:14 GÜNCELLEME 24.08.2018 20:20
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Silah üretisi Kalaşnikof tarafından üretilen elektrikli otomobilin görüntüsü ise 70'lerden kalma. "Cv-1" adı verilen "elektrikli süper otomobil"in prototipi, Moskova'da bir fuarda görücüye çıktı.

İleri teknolojiye sahip otomobil, tek şarjla 350 kilometre yol katedebiliyor.

Açıklamada, "Bu teknoloji, Tesla gibi dünyanın önde gelen elektrikli araba üreticileriyle aynı safa durma ve onlarla rekabet etme fırsatını sağlayacak. Teknolojimizi geliştirdiğimizde küresel pazar liderlerinin deneyimlerinden ilham aldık" dendi.


 

 

YORUMLAR 83
  • Gsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem başka imkanınız yok en azıdan güzkel bir boyaya olsun boya.
    Cevapla
  • Ah ulan ah 5 yıl önce Şikayet Et
    Fakirim ev alamam bari arabam olsa iyi kotu binsem bana yardimci olun da bir araba alayim luks olmasina gerek yok ortalama bir sey olsada yeter
    Cevapla
  • sanat yok 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar kadar guzel kadinlari olan bir toplumun arac ve ucak gibi esnetik ve zerafet isteyen islerde tam bir tas devri. Akliyla makina uretmelerini hayretle karsiliyorum bi de cirkin almanlar a bakin ...
    Cevapla
  • Haş hiş hoş hüş 5 yıl önce Şikayet Et
    station wagon Anadol (stejin kasa Anadol) yapmış adamlar sadece motor kısmını elektrikli yapmışlar. Bizim elektrikli yerli modeller ne durumda ses seda yok. Böyle giderse 2030 da ancak görürüz. Oda Tayyip Erdoğan olursa. Tayyip Erdoğan gitmeden yerli araba modellerini seri üretime geçmesi lazım. Allah'tan bir şey olur gidersin diye çok korkuyorum. Yoksa kimse taşın altına elini koymaz Avrupa ve Amerika'dan korktukları için ve yalakalık yapmak için proje çöpe gider. Allah esirgesin.
    Cevapla
  • bence 5 yıl önce Şikayet Et
    Klasik sektörde bosluk var rusya eski arabaya elektrikli modifiye etmis.Tabiki vodkanin etkisi yok deyil:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle