Otomobil devinden kritik karar! Bakın ne yaptı

Fransız otomobil üreticisi Peugeot-Citroen Grubu (PSA), ABD’de ithal otomobillere uygulanması planlanan yüzde 25’lik ek vergiye karşın bu ülkede üretim yapmaya başlayacağını açıkladı. Fransız şirket, yapılan satışlara ve ek projelere de devam edecek.

Otomobil devinden kritik karar! Bakın ne yaptı
Otomobil devinden kritik karar! Bakın ne yaptı
GİRİŞ 20.07.2018 13:53 GÜNCELLEME 20.07.2018 13:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransız basınının haberine göre şirket, Nisan 2016’da açıkladığı ve Kuzey Amerika pazarına 10 yılda aşamalı olarak dönmeyi hedeflediği planının halen geçerli olduğunu belirtti. ABD’de 2016’dan beri araç paylaşma platformu "Free2Move" üzerinde çalışan PSA, bu alandaki faaliyetlerine devam ederek daha uzun vadede Kuzey Amerika’da araba üretip satmayı planlıyor.

YORUMLAR 4
  • oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    turup nasıl dize getirdi ama
    Cevapla
  • sessiz 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde vergi koyalım ama önce şu yerli otomobil acilen üretilsin.Çünkü araba yani binek sünnettir.Lüks değil ihtiyaçtır.Her eve lazım.Üniversitelerin motor, makina mühendislik bölümleri prof. ve öğrencileri ile sanayici işbirliği yapmalıdır.Aksi halde yapmayan üniversite ve sanayiciye teşvik verilmemelidir.
    Cevapla
  • Tuzlalı 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman ne yapıyoruz bütün alman arabalarına ek vergi koyuyoruz onlarda fabrikalarını Türkiye'ye açıyor
    Cevapla
  • Mr Spak 5 yıl önce Şikayet Et
    Fransizlarda ciddi kuyruk acisi var makronun rusyadaki futbol turnuvasindaki şaklabanliklari yanina abd ye kuyruk sallamalari neden acaba?
    Cevapla