Uber’den sonra ona da ceza!

Uber’e benzer olan Scotty uygulamasını kullanan bir motor sürücüsü ve getirdiği yolcu Taksim’de polise yakalandı. Sürücü ve yolcu ceza yemekten kurtulamadı.

Uber’den sonra ona da ceza!
Uber’den sonra ona da ceza!
GİRİŞ 17.07.2018 10:58 GÜNCELLEME 17.07.2018 11:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Taksim’de saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Uber'e benzer bir uygulama olan Scotty uygulamasını kullanan 34 KE 3482 plakalı motor sürücüsü Mehmet A., Bostancı’dan aldığı Berkan H. isimli yolcuyu Taksim’e getirdi. 70 lira karşılığında yolcuyla anlaşan Mehmet A. Taksim Meydanı’na geldikten sonra yolcudan ücreti alırken polislerin şüphesini çekti.

Durumu fark eden polis memurları hemen olaya müdahale etti. Polisler korsan olarak yolcu taşıyan motor sürücüsü Mehmet A.'ya 3 bin 6 lira para cezası kesti. Yolcu Berkan H. ise uygulamayı kullanarak yolculuk yaptığı için 334 lira para cezasına çarptırıldı.

 

 

YORUMLAR 4
  • türkiyem 5 yıl önce Şikayet Et
    UBER ,abd li bir zenginin şirketi, tÜRKİYEDE NE İŞİ VAR NEDEN MÜSADE ETMİŞLER Kİ, yasaklasınlar hepsi bu.
    Cevapla
  • trafik çilesi 5 yıl önce Şikayet Et
    kullandığın tüm elektronik eşyalar ve yazılımları, bindiğin çoğu araba, el aletleri, ilaçlar, kişisel bakım ürünleri hatta mercimeğe kadar amerikadan elde ediliyor. uber mi sorun oldu? motosikletle taşımacılık mantıklı, bi sistem olur vergisini öder çalışır. tabi o zaman plakanın değeri düşer di mi?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bağlayın vergiye herkes istediği gibi kullansın taksi Allah’ın emri mi sanki?
    Cevapla
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel.. Çok seviyorsan taşımacılığı git belgelerini alıp yap.. Ha hırsızlık yapıp mal çalmışsın ha lisanslı taşımacıların yolcusunu çalmışsın.. Fark yok..
    Cevapla