12 milyon liralık aracı hurdaya çevirdi!

İtalyan otomotiv devi Pagani’nin Almanya’da yaptığı test hüsranla sonuçlandı. İfade edilene göre yaklaşık 12 milyon TL değerinden olan araç, test pilotunun kontrolü kaybetmesi ile hurdaya döndü.

 12 milyon liralık aracı hurdaya çevirdi!
12 milyon liralık aracı hurdaya çevirdi!
GİRİŞ 28.06.2018 16:39 GÜNCELLEME 28.06.2018 16:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalyan otomotiv devi Pagani, dünyanın önde gelen spor otomobilleri arasında yerini koruyor. Ultra lüks ve sınırlı sayıda üretilen araç meraklılarını kendine hayran bırakırken, hız tutkunlarının da bir hayli ilgisini çekiyor. Ayrıca fiyatı ile de ulaşılması zor olan araç, birçok kişinin hayallerini süslemeye devam ediyor.

Bu efsane araca sahip olmaya gücü yeten insanlar ise aracın siparişini verdikten sonra kendilerine teslim edilmesini bekliyor. Ama durum bazen beklenildiği gibi olmuyor. 2.5 milyon dolar yani yaklaşık 12 milyon TL değerinde olan araç, Almanya’da test sırasında hurdaya döndü. 37 yaşındaki test pilotu gerçekleştirdiği sırada ağaçların arasında daldı.

Aalen polisinin yaptığı açıklamaya göre pilot araca fazla gaz vermesi sonucu kontrolünü kaybederek ağaçların arasına girdi şeklinde açıkladı.


Alman polisi de "Yüksek kaliteli Pagani otomobille yolculuk ağaçlarda bitti" şeklinde duyurdu. Bununla birlikte emniyet yetkilileri araçta yüz binlerce dolarlık hasarın olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 2
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    12 milyon o otomobil şirketi için nedir ki,onun kaç mislini kazanıyorlar.hatta reklam için bile olabilir.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    yüz binlerce Euro olmasın
    Cevapla