Yeni Mercedes kamuflajlı görüntülendi!

Mercedes'in yakın bir tarihte satışa sunacağı modeller arasında gelen yeni EQC, her tarafı kapalı olmasına rağmen tasarımı konusunda oldukça göz alıcı duruyor. Yeni Mercedes’in göz alıcı tasarımının yanı sıra çok farklı bir kamuflaj kullanan firma, meraklılarını büyüleyecek gibi görünüyor.

Yeni Mercedes kamuflajlı görüntülendi!
Yeni Mercedes kamuflajlı görüntülendi!
GİRİŞ 21.06.2018 09:40 GÜNCELLEME 21.06.2018 09:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Otomobil sektöründe, casus fotoğrafları çoğu zaman otomobil üreticilerine yakın çevrelerde bulunan yetenekli fotoğrafçılar ya da konuya meraklı haber tutkunları sızdırırlar. Her ne kadar otomobil üreticileri yeni model araçlarını uzun süre gizlemeye çalışsalar da kamufle edilmiş araçların “casus fotoğraflarını” yayınlamak şu sıralar bir trend haline geldi. İspanya’da ki Mercedes-Benz EQC elektrikli crossover test sürüşünde de bunun bir örneği yaşandı.

 

 

Webtekno’nu haberine göre mavi bir kamuflaj ile her tarafı kaplanmış olan yeni otomobilin iki tarafında da #switchtoEQ hashtag'i var. Mercedes’e göre henüz geliştirme aşamasında olan otomobilin şuana kadar 200 adet prototipi geliştirildi. Yaz aylarında mevsim sıcaklığı 30 derecenin üzerine çıkan İspanya’ya da bu dönemlerde otomobillerin klima, akü soğutma ve şarj üniteleri gibi bölümlerini test etme imkanı doğuyor. İspanya’ya ek olarak Mercedes, Almanya, Finlandiya, İsveç, İtalya, Dubai, Güney Afrika, ABD ve Çin’de de bazı prototipleri test edecek.


Resimlerde gördüğünüz crossover sınıfında EQC modeli için Mercedes-Benz GLC-Class temel alınmış. EQ modelinin alt markası olarak piyasaya sürülecek ilk otomobil olan yeni aracın ön ve arka stilleri henüz tam olarak belli değil. Teknik özellikleri bakımından da henüz bir açıklama yapılmayan otomobilin performans testleri sürerken, bazı konularda yeni Jaguar i-Pace ve Tesla Model X’e benzerlik göstermesi beklenebilir.

YORUMLAR 2
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı hatlar gibi
    Cevapla
  • gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    tabiki bol bol yeni model çikaracak ülkesi sikintida
    Cevapla