Yeni Alfa Romeo GTV tozu dumana katacak!

Yenilenmiş haliyle yeni Alfa Romeo GTV, eskisine nazaran daha asi bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Yeni Alfa Romeo GTV tozu dumana katacak!
Yeni Alfa Romeo GTV tozu dumana katacak!
GİRİŞ 02.06.2018 15:20 GÜNCELLEME 02.06.2018 15:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Otomotiv sektörü sürekli gelişim göstermesiyle artık dur durak bilmiyor. Bundan 10 yıl önce veya bir 30 yıl önce üst düzey gelirli insanlara hitap eden dediğimiz hibrit otomobiller, artık çoğu insan için daha kolay ulaşılabilir bir konumda. Elbette bu konuda sürekli gelişim gösteren firmalarında hakkını vermek gerekir diye düşünüyoruz.

Elektrikli otomobil üretimine yavaş yavaş geçiş yapmayan ve yatırım sağlamayan firmaların yavaş yavaş çöküşüne şahit olacağımı bir döneme giriş sağlıyoruz.

1986 yılından bu yana Fiat grubunun çatısı altında bulunan Alfa Romeo, asırlık kökenlerine ihanet etmeden efsanevi serilerini yeni nesil teknolojilerle geliştirmeye devam ediyor. Firmanın unutulmaz serisi olan spor çizgilere sahip GTV’yi hatırlarsınız. Duruşu ve kalitesiyle dönemine damga vuran araç, yeni haliyle oldukça sağlam bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Hem benzinli hem de elektrikli motorları sayesinde 600 beygirlik güce ulaşan yeni GTV modeli, piyasayı domine etmeye kararlı gibi duruyor. Güçlü motorunun yanı sıra 4 çekişli sürüş imkanı tanıyan model, şimdiden hayranlarının ilgi odağı olmuş durumda. 

YORUMLAR 3
  • salim 5 yıl önce Şikayet Et
    ne gibi insanlar ben 56 dogumlu nefes darlıgı ceken hastayım otobüs kart vermediler
    Cevapla
  • aziz yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    semboldeki haç, haçlılrın sembolü..kutsal topraklara giden milanolu askerlerin sembolü..yılanın agzındaki,müslüman çocuk.. yerli arabamıza hilal kullanalım..lfa romeo sahibi olsam kesinlikle logoyu sökerim
    Cevapla
  • lucky uggy 5 yıl önce Şikayet Et
    semboldeki yilanin agzinda bi arap cocugu vardir.o sembol hacli seferlerini sembolize eder.milano da tarihi visconti ailesinin semboludur.milano belediyesi de kullaniyor.
    Cevapla