Ford Mustang dikkatleri yine üzerine çekti

Ford Mustang sunduğu yüksek tasarımlı otomobilleri ile durmak bilmiyor ve yepyeni modeli VLF Rocket V8 ile karşınıza çıkıyor.

GİRİŞ 29.05.2018 14:48 GÜNCELLEME 29.05.2018 14:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ford Mustang modeli neredeyse tüm sürücülerin dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Sürücüleri yeniden kendine çevirmek isteyen Ford Mustang, yeni modeli VLF Rocket V8 ile gelmeye hazırlanıyor. 

Peki yeni Mustang VLF Rocket V8'in özellikleri ne olacak?

 

Henrik Fisker tarafından dizayn edilen ve tam 725 beygir gücündeki yeni VLF Rocket V8, güçlü bir tasarıma sahip. Kaslı yapısının altında 5.0 litre supercharged Coyote V8 motor bulunduran araç, aynı zamanda bakanları kendine aşık eden karbon fiber kaplı bir gövdeye sahip. Bunlara ek olarak aracın 21 inç boyutunda Pirelli ‘Extreme Performance’ tekerlekleriyle geleceği biliniyor.

2014 Uluslararası Otomobil Fuarı’nda “Ford-Mustang Galpin Rocket” adıyla sahne alan aracın yeni adı artık VLF Rocket V8. İsimden de anlaşıldığı üzere modelin üretimi Michigan’lı VLF Otomotive tarafından yapılacak.

Galpin Motors sahibi Beau Boeckmann bir röpotajında; “Henrik Fisker bana tarasımlarını gösterdiğinde nutkum tutuldu. Hayatımda gördüğüm en güzel Mustang buydu.” demiştir.

Yeni modelin fiyatı ne kadar olacak? 

Mustang VLF Rocket V8'e sahip olmak isteyenler 100.000 dolar'ı gözden çıkarmaları gerekiyor. 

YORUMLAR 3
  • Shay 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun on panjuru bildigin 2012 Chevrolet Aveo bı bakin çok benziyo
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel araba
    Cevapla
  • muratas 5 yıl önce Şikayet Et
    bi şeye benzememiş zaten ön paneli yükselte yükselte yakında sürücüler arabaların onunu goremez olmazsa sasırmayın
    Cevapla