Muharrem İnce'ye 'yerli otomobil' yanıtı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Muharrem Bey derslerine iyi çalışmıyor. Üreteceğimiz otomobil elektrikli otomobil. Bir teknoloji ürünü. Geleceğin teknolojilerine haiz bir ürün ortaya çıkartacağız." dedi.

Muharrem İnce'ye 'yerli otomobil' yanıtı
Muharrem İnce'ye 'yerli otomobil' yanıtı
GİRİŞ 25.05.2018 23:01 GÜNCELLEME 25.05.2018 23:04
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanlığı'nın kentteki bir restoranda AK Partili milletvekili aday adayları için düzenlediği iftar programına katıldı. 

İftar sonrası basın mensuplarının sorularına yanıtlayan Özlü, aday adaylarla bir araya geldiklerini ve güzel bir ortamda iftar yaptıklarını söyledi.

 

 

Bir aile toplantısı için bir araya geldiklerini belirten Özlü, "Aday adayı olan fakat listeye giremeyen arkadaşlarımızla aile toplantısı yapıyoruz. Birlikte istişare yapıp seçim sürecini değerlendireceğiz. Temayül yoklamasında da salona gelip kendilerine başarılar dilemiştim. Bu akşam da bir araya gelip, sohbet edip seçim sürecini değerlendireceğiz." diye konuştu.

AK Parti'nin seçim sürecine çok hızlı başladığını vurgulayan Özlü, şöyle devam etti :

"Listenin açıklanmasının hemen ardından Düzce'ye geldik. O gece toplantı yaparak bir aylık seçim sürecini planladık. Şu anda bu plan içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ben, Düzce haricinde ulusal çalışmalara da katılıyorum. Üst düzey toplantılara katılıyorum. Örneğin yarın Bartın ve Zonguldak'ta olacağım. Yarından sonra da Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte Balıkesir ve Isparta'da olacağım. Bir ayın her günü çok dolu. Çok çalışacağız. Bütün vatandaşlarımıza ulaşacağız. Gelecek için seçim beyannamemizi açıkladık. Vatandaşlarımıza vaatlerimizi çalışmalarımızı anlatacağız."

"Muharrem Bey derslerine iyi çalışmıyor"

Özlü, bir gazetecinin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yerli otomobile ilişkin değerlendirmesini sorması üzerine şunları kaydetti:

"Muharrem Bey'in konuşmalarına baktığınızda, dersine iyi çalışmıyor. Geçenlerde TÜBİTAK ile ilgili de bir konuşma yaptı. 'Veterinerden TÜBİTAK başkanı yapmayacağım' dedi. TÜBİTAK Başkanı veteriner hekim değildir. Kaldı ki veteriner hekim de olabilir. Muharrem Bey derslerine iyi çalışmıyor. Muharrem Bey'in yaptığı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır. Dersine iyi çalışmıyor. Şunu bilmesi gerekir ki Muharrem Bey'in, bizim üreteceğimiz otomobil elektrikli otomobil, Elon Musk’ın ürettiği Tesla’nın ürettiği bir otomobil. Bir teknoloji ürünü. Geleceğin teknolojilerine haiz bir ürün ortaya çıkartacağız. Bunun yarıdan çoğu, maliyetin yarıdan çoğu yazılım olacak olan bir otomobilden bahsediyoruz. Tamamen geleceğin teknolojilerini yansıtan bir otomobil olacak. Bunun için çalışıyoruz. Dersine iyi çalışmıyor."

YORUMLAR 24
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefetin bu zihniyette olmasi iktidari bukadar guclu ve yikilmaz kiliyor biraz akilli mantikli siyasetciler lazim ne dediğini bilen gaf yapmayan
    Cevapla
  • Yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim muhalefet partileri iktidarın yaptıklarını engellemek. Üzerine katarım diyen yok.allah muhalefete akıl versin.
    Cevapla
  • Dadas 25 5 yıl önce Şikayet Et
    biz halk olarak bunlari tanidik baslarindaki kk neki pesindekileri ne olsun.al birini vur ötekine .
    Cevapla
  • Adalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ince ince yasemince... karikatür gibi adam bu muharrem. Adeta Türkiye cumhuriyetini yıkım projesi...
    Cevapla
  • mali 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında her şeyin farkında, ama napsın ona verilen görev de o ...yapılanı yıkmak, gülermisin ağlarmısın......vatandaş da farkında artık, bunların algılarına yalanlarına kanacak vatandaş yok... (Kendi kemikleşmiş taraftarları hariç tabiki )..Çıkacaksın meydanlarda katmadeğeri yüksek ürün üretmiyoruz diye bağıracaksın..sonra yerli üretim otomobil istemiyoruz diyeceksin...çözüm sürecine çözülme süreci dediler..sonra gittiler terör övücülerle kol kola girdiler...örnek çok da ... anlayan anladı zaten papuçlarını dama atma zamanıda yaklaştı...yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...Ülkemize ve islam alemine hayırlı ramazanlar
    Cevapla
  • Dadas 25 5 yıl önce Şikayet Et
    ämin tsk ler kardes seninde ve yorumun cok süper ve gercekci olmus tekrar yorumun icinde tskler.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    sırf bu yüzden sana oy yok ince
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle