Yerli otoda süreç sorunsuz ilerliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobili üretecek olan Ortak Girişim Grubu’nun kısa süre sonra ortak şirketi kurmak için imza atacağını belirterek, “Yerli otomobil süreci sorunsuz şekilde ilerliyor.

Yerli otoda süreç sorunsuz ilerliyor
Yerli otoda süreç sorunsuz ilerliyor
GİRİŞ 16.05.2018 09:36 GÜNCELLEME 16.05.2018 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk sanayisinin geldiği noktayı göstermesi bakımından bir simge de olacak Türkiye’nin otomobili, çağın gerektirdiği bütün donanımlara sahip bir otomobil olacak.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte ‘Bir Düşün Sen’ temalı Milli Ulaşım Teknolojileri Tasarım Yarışması Türkiye Sergisi ve Ödül Töreni’ne katılan Özlü “Yerli otomobil yapma irademizde hiçbir eksilme yok. Aksine Türkiye’nin otomobili için daha azimle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin otomobili, çocuklarımız için de yol gösterici olacak. Bizim başardığımızı görüp, çok daha fazlasını çok daha iyisini çocuklarımız yapacak” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 1
  • İstanbullu 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobilini sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah dünya markası ismi ve çok gösterişli çizgileri, modelleriyle dünya markası olacak ve yüksek üretim ve ihracat sayılarını yakalacağız...
    Cevapla