"Bursa OtoShow 2018" kapılarını açtı

Bursa 10. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2018) açıldı.

GİRİŞ 08.05.2018 15:53 GÜNCELLEME 08.05.2018 17:05

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) iş birliği, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen fuar, önde gelen otomobil markaları, SUV, 4x4, pick-up ve ticari araç ile oto aksesuar firmalarına ev sahipliği yapıyor.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Genel Koordinatörü Hayri Erce, Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve BTSO yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla açılan fuarda, Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) tarafından 30 yaş üzeri klasik otomobiller de sergileniyor.

 

 

Yerli üreticilerin ağırlıklı katılımıyla hazırlanan fuarda, birbirinden şık stantlarda son model araçlar, 68 bin liradan yaklaşık 700 bin liraya kadar değişen fiyatlarla ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Her bütçeye hitap eden 75 binek ve ticari aracın sergilendiği fuar, 13 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

"Marmara Bölgesi'ndeki vatandaşları fuarı görmeye davet ediyoruz"

ODD Genel Koordinatörü Erce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür fuarların yeni ürünlerin tüketiciyle buluşması açısından önem taşıdığını söyledi.

Erce, bu fuarın 2 yılda bir İstanbul'da düzenlendiğini belirterek, "OtoShow İstanbul fuarının yapılmadığı dönemlerde bölgesel fuarlarımız oluyor. Bursa da bunlardan biri. Bu yıl da Antalya ve Adana'da düzenledik. Bursa fuarı üçüncü fuarımız olacak. Bölgesel fuarlarımız Konya, Diyarbakır ve Samsun ile devam edecek. Marmara Bölgesi'ndeki vatandaşları fuarı görmeye davet ediyoruz." diye konuştu.