Yeni Kia Sportage makyajlanıyor!

Kia’nın başarılı SUV modeli Sportage, görünüşe göre bir makyaj operasyonuna uğramaya hazırlanıyor. Kapsamlı olarak makyajdan geçecek Kia Sportage ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Yeni Kia Sportage makyajlanıyor!
Yeni Kia Sportage makyajlanıyor!
GİRİŞ 18.04.2018 11:02 GÜNCELLEME 18.04.2018 11:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Normalde otomobillerin üzerine bir kasa değişikliği olduğu zaman ağır kamuflaj giydirmesi yapılır. Ancak yakın zamanda makyajlanacak Kia Sportage’ın ağır kamuflaj altında olması, aracın çizgileri ile ilgili sürprizlerin olacağını gösteriyor. Detaylara bakılırsa aracın ön yüzündeki “Kaplan burunu” adı verilen ızgaranın parlak siyah kaplama ile yenilendiği görülüyor. Yeni LED farlar, tampon yapısı ve buna bağlı olarak grafiği değişecek sis farı da dikkat çeken yenilikler arasında yer alıyor.

Arka bölümde ise makyaj operasyonunun etkileri kozmetik olarak daha yumuşak görülüyor. Yeni LED stopların yapısı arka bölüme daha modern ve Avrupalı bir görünüm kazandırırken, tampondaki çift egzoz çıkışı aracın GT-Line donanım paketine sahip olabileceğini gösteriyor. İç mekanda ise teknolojik tarafta araca eklenmesi gereken bir yenilik bulunmadığından malzeme kalitesi dışında değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Makyajlı Kia Sportage’ın kaputunun altında ise tıpkı iç mekanda olduğu gibi güncel seçeneklerin kullanılması bekleniyor. Ülkemizde sunulan 132 ve 177 beygir gücündeki 1.6 litrelik benzinli motor, büyük ihtimalle varlığını devam ettirecek. Bunun yanı sıra Avrupa pazarı için 48V hibrit motorlu bir versiyon üzerinde çalışıldığını da belirtelim.

YORUMLAR 2
  • otokolik 6 yıl önce Şikayet Et
    km de 10 litre altına düşmeyen benzinli motoru alanlara şaşırıyorum,sadece benmi takmışım yakıta acaba?
    Cevapla
  • otokolik 6 yıl önce Şikayet Et
    bu araca 1.6 dizel koymadan, Türkiye de, ancak bu işten anlamayanlara satabilirsin.
    Cevapla