Jeep Pickup için hazırlanmış en gerçekçi proje

Bu yıl tanıtılması beklenilen Jeep Pickup, satışa sunulmadan önce elektronik ortamda oluşturulan pickup projesiyle karşımıza çıktı.

Jeep Pickup için hazırlanmış en gerçekçi proje
Jeep Pickup için hazırlanmış en gerçekçi proje
GİRİŞ 06.04.2018 10:56 GÜNCELLEME 06.04.2018 10:56

Jeep, Ocak 2017 itibarıyla ilk resmi doğrulamasını yaptığı pickup projesi ile gündeme geldi. Jeep Pickup, FCA grubunda maddi açıdan yüzleri güldüren markalardan bir tanesi.

Geçtiğimiz yıl içerisinde asfalt üzerinde denenen bu proje, Wrang tabanlı olarak oluşuyor. Altyapısının yanı sıra iç ve dış tasarımıyla da dikkat çeken modelin bu zamana kadar pek çok konsept tasarımı görülmüştü. Fakat “Jeep Scrambler” isimli bu proje, gerçekçiliği ile bu örneklerden ayrılmayı başarmış durumda.

Çift kabin olarak tasarlanan Jeep Scrambler’da yeni jenerasyon Wrangler ile birlikte değişim gösteren yapılar birebir şekilde korunuyor. LED gündüz farlarının yapısı, ızgaradaki ufak değişimler, çamurluk ve tampon koruma demirleriyle o bildiğimiz Jeep ruhunu bir araya getiren yapı gerçeğe dönüşmüşcesine elektronik ortama yansıyor.

Kasa bölümünde aracın genel kare formunun güzel bir şekilde korunduğu modellemelerin bu yıl içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz resmi versiyonla büyük oranda benzerlik göstermesi bekleniyor. Yıl sonuna doğru gerçekleştirileceği söylenen tanıtımın ardından Jeep’in merakla beklenen pickup modelini 2019 itibarıyla satış noktalarında görebileceksiniz.