Toyota RAV4 tamamen yenilendi

5'inci nesil Toyota RAV4'ün Dünya Prömiyeri New York Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirdi...

Toyota RAV4 tamamen yenilendi
Toyota RAV4 tamamen yenilendi
GİRİŞ 02.04.2018 10:50 GÜNCELLEME 02.04.2018 10:50

Dünya prömiyeri New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilen 5’nci nesil RAV4, Toyota’nın Yeni Global Mimari Platformunda (TNGA) üretildi. 

Zorlu arazi şartlarının yanında şehir otomobili de olan yeni nesil RAV4, motor performansı, yol tutuşu, güvenlik ve sürüş keyfi anlamında önemli yenilikler sunuyor. Yeni RAV4’te sağlamlık hissi veren özgün tasarım detayları da duyulara dokunan kalite yaklaşımını sergiliyor. Yeni Toyota RAV4’ün Avrupa prömiyeri ise 2019 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Yeni RAV4'ün tasarımı, dünyanın en çok tercih edilen SUV'una şimdi çok daha güçlü bir görünüm kazandırıyor. Yerden yüksekliği artırılan ve daha da genişleyen yeni RAV4’ün sağlam duruşu hemen göze çarpıyor.

Tasarım dilini “her yere git” şeklinde oluşturarak kullanıcısını maceraya davet eden RAV4, şehir yollarında olduğu kadar şehrin dışında hobilerinin peşinden koşanlara da sesleniyor. 

Yeni 5’nci nesil RAV4’te biri hibrit olmak üzere iki farklı motor seçeneği bulunacak. Bu motorlar geliştirilen yeni teknolojiler sayesinde mevcut modele göre hem yakıtı daha verimli kullanacak hem de daha güçlü olacak.