Elon Musk`tan iflas şakası!

Tesla`nın kurucusu Elon Musk, son dönemde Tesla`nın iflas edeceği iddialarıyla dalga geçti. `Tesla iflas etti` diye tweet atan Musk, takipçilerine 1 Nisan şakası yaptı.

Elon Musk`tan iflas şakası!
Elon Musk`tan iflas şakası!
GİRİŞ 02.04.2018 09:31 GÜNCELLEME 02.04.2018 09:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elon Musk ilk tweetinde birkaç saat içerisinde önemli haberler paylaşacağını söyleyerek büyük bir merak yarattı. Daha sonra 'Tesla 1 Nisan 2018 tarihi itibariyle iflas etti' yazan Musk, devamında şu ifadeleri kullandı:
 
"Paskalya Yumurtası satışı da dahil olmak üzere gerçekleştirdiğimiz yoğun sermaye toplama çabalarına rağmen Tesla'nın tamamen iflas ettiği üzüntüyle duyuruyoruz. Öyle iflas ettik ki, inanamazsınız.

 

 

 

Çok sayıda iflas safhası var ve eleştirmenlerin haklı olarak işaret ettiği gibi, Tesla bunların hepsine uyuyor."
 
Elinde 'Bankwupt' (Bankrupt: İflas) yazan bir kartonla fotoğrafını da paylaşan Musk, "Elon, "Teslaquilla" şişeleri ile çevrelenmiş halde bir adet Tesla Model 3 aracının önünde yanaklarında kuruyan gözyaşı izleriyle kendinden geçmiş halde bulundu. Mutlu yeni aylar!" diye yazdı.

YORUMLAR 2
  • selahattin 6 yıl önce Şikayet Et
    Kibirlenmek böbürlenmek görmemişlik hazımsızlık...maalesef bu başarılı ama ukala iş adamının sonunu getirebilir
    Cevapla
  • mete 6 yıl önce Şikayet Et
    küresel sermayenin baronları elon musktan da memnun değiller anlaşınlar, not vererek yıpratmaya çalışıyorlar, kendiside bu durumun farkında demek ki, dalga geçerek psikolojik savaş veriyor...
    Cevapla