Honda Türkiye’de 4 atama

Honda Türkiye operasyonel kadrosunda önemli atamalar gerçekleştirdi. Yeniden düzenlenen organizasyonel yapıda 4 ismin görev tanımlamaları değiştirildi.

Honda Türkiye’de 4 atama
Honda Türkiye’de 4 atama
GİRİŞ 31.03.2018 10:42 GÜNCELLEME 31.03.2018 10:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Honda Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamaya göre,1 Nisan 2017 tarihinden bu yana Honda Türkiye Otomobil ve Motosiklet Satış Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Bülent Kılıçer yeni organizasyonel yapıda Otomobil ve Motosikletten Sorumlu Satış, Pazarlama ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

1 Temmuz 2016 tarihinden bu yana Honda Türkiye Otomobil Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Serdar Akman, yeni görevinde Otomobil ve Motosiklet Satış Müdürlüğü’ne atanırken, Kurumsal İletişim ve Bayi Geliştirme bölümleri de kendisine bağlandı.

 

 

1 Nisan 2016 tarihinden bu yana Honda Türkiye Müşteri İlişkileri ve Kişisel Gelişim Müdürlüğü görevini yürüten Baybars Aroma da Otomobil ve Motosikletten Sorumlu Pazarlama Müdürü oldu.

1 Nisan 2016 tarihinden bu yana Honda Türkiye Otomobil Pazarlama Departmanı Basın ve Halkla İlişkiler Şefi olarak görev yapan Koray Tüzmen ise bu süreçte Kurumsal İletişim Şefliği görevini sürdürecek. Yeni görevler 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak.

YORUMLAR 2
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni civiclerin hepsinde dalgalanma ve çöküntü olusuyor. Kişilerin makam ve mevkilerini degistireceklerine bu büyük probleme kopuk dolgularla gecici cozum bulacaklarina kalici,musterisini memnun edecek cozumleri üretsinler.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    fiyatları düşürün biraz galericiler çok fazla ciro yapmaya başladı
    Cevapla