Yeni Skoda Rapid iddialı geliyor!

Skoda, Volkswagen Grubu tarafından satın alındıktan sonra istediği satış sayısına ulaşamayan Rapid modeli için büyük bir değişiklik hazırlığında. Skoda 2019 Rapid Hatchback modeliyle aynı sınıfta yer alan Volkswagen Golf, Ford Focus ve Opel Astra’ya rakip olacak gibi görünüyor.

Yeni Skoda Rapid iddialı geliyor!
Yeni Skoda Rapid iddialı geliyor!
GİRİŞ 23.03.2018 14:56 GÜNCELLEME 23.03.2018 14:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çek otomobil üreticisi Skoda uzun bir süre önce Volkswagen Grubu’na dahil olmuştu. Firmanın C segmentine ait olan Rapid modeli anavatanı olan Çekya dışında istenilen satış başarısını bir türlü yakalayamadı. Firmanın bu modelin üretimini durduracağı düşünülürken yepyeni bir kasa ile üretime devam edeceği söyleniyor.


Skoda firmasından bir üst düzey yetkili Auto Express'e yaptığı açıklamada şirketin 2019 yılı itibarıyla üretilmeye başlanacak olan Rapid Hatchback’in bambaşka bir kulvarda yer alacağını söyledi. Yeni Skoda Rapid’in rakipleri C segmentindeki Opel Astra, Ford Focus ve Volkswagen Golf olacak.


Skoda’nın yeni nesil tasarım anlayışını yansıtacak olan 2019 Rapid, 4 farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Yeni Rapid’de Volkswagen’in yeni nesil 84 ile 109 beygir güç üreten 1.0 ve 148 beygir güç üreten 1.5 litre benzinli motorlarının yer alması bekleniyor. Aracın ayrıca 1.6 litrelik dizel motor ve 48V hibrit motor seçeneği olabilir.

YORUMLAR 2
  • Uğur 5 yıl önce Şikayet Et
    Farları değiştirip değiştirip getirin önümüze
    Cevapla
  • otokolik 5 yıl önce Şikayet Et
    skoda bu fiyat sistemiyle satış yapamaz,çekya fiyatlarına göre hesapladığımız 1.6 dizel manuel karog 98 bin tl olması gerekirken 135 bin tl,ayıp olmuyormu artık.
    Cevapla