15 Temmuz Köprüsü’ndeki ‘hayalet sürücü’ yakalandı

Aracın hız sabitleyicisini ayarlayıp şoför koltuğunu boş bırakarak tehlikeye davetiye çıkartan ‘hayalet sürücü’ polis ekipleri tarafından yakalandı.

GİRİŞ 29.12.2017 21:06 GÜNCELLEME 29.12.2017 21:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçtiği sırada aracın hız sabitleyicisini ayarlayıp şoför koltuğunu boş bırakarak tehlikeye davetiye çıkartan ‘hayalet sürücü’ polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde akan trafikte ilerlediği sırada hız sabitleyicini ayarlayan Y.A.İ. (23), şoför mahallini terk ederek yan koltuğa geçti. Trafikte bir süre otomobilin sürücüsüz bir şekilde ilerlediğini gören vatandaşlar gördüklerine inanamadı. Kendi canını ve trafikte ilerleyen diğer sürücülerin canını hiçe sayarak trafikte ilerleyen sürücü, bu tehlikeli anlara cep telefonu kamerasına kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından polis ekipleri tehlikeli bir şekilde ilerleyen otomobilin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda sosyal medya hesaplarını inceleyen polis ekipleri, Y.A.İ.’yi yakalayıp gözaltına alarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne götürdü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan sürücü önce Çengelköy Polis Merkezine ardından da adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 9
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun birdaha üç tekerlekli bisiklete bile binmesine izin vermeyeceksin. kesin haplıdır. ortalık manyak dolu
    Cevapla
  • EMEKLİ MEMUR 6 yıl önce Şikayet Et
    EN AĞIR CEZA VERİLMELİ AMA, KANUNLARIMIZ KANUN DEĞİL ...??? BU GİBİ SERSERİLERE İNSAN DEMEK BİLE ÖDÜL OLUR...YİNE DE HAKİMLERİMİZ , SAVCILARIMIZ BİR KANUN BOŞLUĞUNDAN YARARLANIR...??? Hayat boyu trafikten men....
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    video da göründüğü gibi, Polis Merkez binalarımızın bazıları içler acısı, ucube görünümlü hurdayı anımsatıyor.. eğer Yeni Türkiye diyorsak kaçınılmaz olarak Modern dokusuyla mimarisiyle ehemniyetin prestijini kalitesini artıracak tam teşeküllü tecizatlarıyla donatılmış spor tesisleriyle yes yeni binaların inşasına ve kısa sürede teslimiyatına temennisiyle.çok daha hızlı kaliteli ve sağlıklı hizmetin verilebilmesini sağlayacaktır.. herşey Türkiye ve Milletin güvenliği için insAllâh. arz-ederim.. Polis arkadaşlarım adına sizleri ülkemin Ay-Yıldızlı Bayrağımın Milletimle beraber Allâh'a emanet ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.. saygıyla sevgiyle sağlıkla kalın sayın TC.Cumhurbaşkanım.
    Cevapla
  • Ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakaladık tamam bu şahsa Para cezası ile ( tutuklamadan) bırakacakmıyız
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    80 tl ceza keserler iş tatlıya bağlanır ne bekliyorsunuz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle