Ehliyet sınavı soru ve cevapları! Trafik, Motor, İlk yardım...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 20 Mayıs'ta düzenlenen Ehliyet sınavı soru ve cevapları haberimizin detayında. İşte sürücü adayların girdiği İlk yardım, Trafik ve Çevre Bilgisi, Trafik adabı, Motor ve araç tekniği soru ve cevapları

Ehliyet sınavı soru ve cevapları! Trafik, Motor, İlk yardım...
Ehliyet sınavı soru ve cevapları! Trafik, Motor, İlk yardım...
GİRİŞ 23.05.2017 13:39 GÜNCELLEME 23.05.2017 13:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2017 yılı itibariyle MEB tarafından düzenlenen 20 Mayıs Ehliyet sınavı soru ve cevapları günün en çok merak edilenler listesine girdi. Binlerce sürücü adayının girdiği Ehliyet sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? lk yardım, Trafik ve Çevre Bilgisi, Trafik adabı, Motor ve araç tekniği soru ve cevapları ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

EHLİYET SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ehliyet soru ve cevapları için kritik bekleyiş başladı. MEB'in ehliyet soru ve cevaplarını en geç  bir haftaya kadar kadar açıklaması bekleniyor. Sınav soru ve cevapları açıklanır açıklanma meb.gov.tr adresinde yayınlanacak ve adaylar sadece bu sayfada ehliyet soru ve cevaplarını öğrenebilecek.

EHLİYET SINAVINDA TOPLAM KAÇ SORU SORULDU?

20 Mayıs Ehliyet sınavına giren sürücü adayları İlk yardımdan 12; Trafik ve Çevre Bilgisinden 23; Trafik adabından 6;  Motor ve araç tekniğinden 9 olmak üzere toplam 50 soru soruldu.

ehlyet-sınavı-soru-ve-cevapları

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Motorlu taşıtları kullanabilmek için gerekli olan sürücü belgesi için alınan ehliyet sınavının ikincisi 20 Mayıs'ta gerçekleşti. Şubat ayında yapılan sınavın sonuçları 11 gün sonra açıklanmıştı. 

20 Mayıs'ta gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçlarının ise 1-2 Haziran tarihlerinde açıklanacağı düşünülüyor. Bu konuyla alakalı resmi açıklama yapılaması durumunda güncellenen haberimiz üzerinden yeni bilgilere ulaşabilirsiniz.

2017 EHLİYET SINAV TAKVİMİ

2017 yılında yapılacak olan Motorlu Taşıtlar ve Sürücü Kursiyerleri sınavları için tarihler belirlendi. 

* 29 Temmuz Cumartesi 2017

* 7 Ekim Cumartesi 2017

* 23 Aralık Cumartesi 2017

YORUMLAR 1
  • erdal beskardes 6 yıl önce Şikayet Et
    Belli oldumu sonuclar
    Cevapla