Araç sahipleri dikkat! Zam geldi

Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı.

Araç sahipleri dikkat! Zam geldi
Araç sahipleri dikkat! Zam geldi
GİRİŞ 01.02.2017 17:22 GÜNCELLEME 01.02.2017 17:28
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

LPG fiyatlarına rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 16 kuruş zam yapıldığı açıklandı. Geceyarısından itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlar ortalama Ankara ve İzmir'de 3,07 liradan 3,23 liraya, İstanbul'da ise 3,08 liradan 3,24 liraya yükselecek.

Ayrıca yapılan açıklamada, Siyah ürünlerde de kalorifer yakıtında (Kalyak) 5 kuruş, fuel oilde de 6 kuruş indirim yapıldığı bildirildi.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 45
  • alivelideli 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes zamdan şikayet eder, Herkes Trafikten şikayet eder.... Ancak Ankara için söylüyorum. Herkes tek kişi arabasına biner gider... Sonrada Trafikten şikayet eder, zamdan şikayet eder... Hem ağlarım hem giderim. ( gelin gibi ) Peh peh
    Cevapla
  • ilhami 7 yıl önce Şikayet Et
    bu artışlar yapışacak olan referandum öncesi bir hayır niteliği taşıyan bir slogandır mevcut hükumet e karşı halkın gözünde zedeleme çalışması bu gidişe de bir dur denmesi lazım enerji ve tabi kaynaklar bakanımızın bu konu hakkında girişimlerde bulunması dileğimizdir.
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    50 lira yapın sizi anca kurtarır.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hani deniliyodu ya eski türkiyede her gün zam diye bunlar ne peki şimdi
    Cevapla
  • önce vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    benim nebir sabit bir gelirim nede bir maaşım yok eski model bir araçla seyyar satıcılık yaparak geçimimi sağlamaya çalışan bir vatandaşım artık arabamı çalıştımaktan bile korkar oldum akaryakıt terörününe neden el atılmıyor yoksa birilerinin rahatımı kaçacak ben bu zülme ve kayıtsızkalanlara hakkımı helal etmiyorum allah cc mutlaka bunun hesabını görecektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle