Bir plakaya 27 milyon lira verdi

Dubai’de ihale ile satışa çıkartılan özel plakalardan biri için tam 9 milyon dolar ödendi.

Bir plakaya 27 milyon lira verdi
Bir plakaya 27 milyon lira verdi
GİRİŞ 02.11.2016 21:41 GÜNCELLEME 02.11.2016 21:41
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri’nde özel bir plakaya sahip olmak kimileri için bir tutku. Hükümet yılda birkaç kez özel numaralı plakaları ihaleyle satışa çıkarıyor. Dubai’de ihale ile satışa çıkartılan özel plakalardan biri için tam 9 milyon dolar ödendi. Bir iş adamı çok istediği üzerinde Dubai ve 5 rakamı olan plaka için servet ödedi.

Son yapılan bir ihalede Dubai’den bir iş adamı çok istediği tek haneli plaka için milyonlarca dolar ödedi. 5 rakamını taşıyan plaka için ödenen para tam 9 milyon dolar. Aynı kişi daha önce de 9 rakamını taşıyan başka bir plaka için 6 milyon 700 bin dolar ödemiş. İhale sonrası kamuoyunun kendisine büyük ilgi gösteriğini belirten Dubaili iş adamı sokağa çıkmakta zorlandığını söylüyor. 9 milyon dolar bir plaka için servet sayılsa da, rekor kırılmış değil. 2008 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nde bir iş adamı plaka için 14 milyon dolar ödemişti.

YORUMLAR 19
  • gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın paraya değer vermediği belli
    Cevapla
  • Namiq 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrafçılar şeytanın kardeşleridir!
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar dengesiz sözde müslüman olan insanlara acıyorum eziksiniz ve sizden hiç bir halt olmaz çünkü insan olamamışsınız lafa gelince herkezden önce vaaza durursunuz şu heriflere ülkemizde yer vermeyelim
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu parayla dünyada kaç tane aç insan doyurulur!merak etmeyin sizin saltanatınızda fazla sürmez bu görmemişlikle bence şimdiden kenarınıza para koymaya başlayın ee Petrolunda bir sonu var.
    Cevapla
  • Haci ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanin o plakayi taktigi araba nedir acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle