SUV'lara rakip oldular! İşte fiyatları

İşlevselliğiyle ön plana çıkan pikaplar, konforlarıyla SUV araçlara rakip oldu.

SUV'lara rakip oldular! İşte fiyatları
SUV'lara rakip oldular! İşte fiyatları
GİRİŞ 25.09.2016 15:04 GÜNCELLEME 25.09.2016 15:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni dönem tasarımlarıyla sıradan bit ticari araç olmaktan çıkan SUV formlu pikaplar, artan konforlarıyla şehirde de SUV modellere rakip oldu.

Türkiye'de, Japon ve Amerikan markalarının güçlü olduğu pikap pazarı, artan talebe bağlı olarak Güney Koreli, Alman ardından da İtalyan üreticilerin dahil olmasıyla hareketlendi.

Daha çok doğa sporları ve macera tutkunları ile hafta sonlarını kent dışında değerlendirenler ve arazide çalışanlara hitap eden pikaplar, konforlarının artırılmasıyla şehirli kullanıcıların da ilgisini çekiyor.

FİYATLARI DAHA UCUZ

Pikapların, zorlu doğa koşullarına uygun 4x4 versiyonları, benzer pazara hitap eden ''SUV''larla kıyaslandığında, cazip fiyatları ile öne çıkıyor. Bu araçların, yük taşıma ve çekiş özellikleriyle de çok yönlü kullanım olanağı sağladığı belirtiliyor.

PİKAP FİYATLARI

AA

YORUMLAR 3
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Mitsubishi L200 ve Toyota Hilux bambaşkadır.Diğerleri bunların yanında at arabasına biner gibi oluyor.Bir çok marka pikap kullandım.
    Cevapla
  • veysi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah Türkiye yerli aracını bir ürete bilse
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına doğruyu söyleyin, ben hasta yatarken insanlar 10-15 bin TL civarında bir aylık oranına mı çıktılar? 100 civarı ve yukarısı ödemeniz gerekiyor günün standartı sayılabilecek özelliklerde bir araç almak isterseniz. Aylık kazancım asgarinin bir kaç katı olmasına rağmen benim gözüm bunları kesmiyor, mevcut (emektar) aracıma gözüm gibi bakıp binmeye devam ediyorum şahsen. Hep böyle bir her şeyi yenisiyle değiştirme hastalığıdır sardı gitti, Allah sonumuzu iyi etsin inşallah.
    Cevapla