10 yıl aradan sonra geri döndü

İlk kez 1999 yılında satışa sunulan ve 2007’de üretimi duran Honda HR-V, 89 bin 900 TL’den başlayan fiyatla Türkiye’de satışa sunuldu.

10 yıl aradan sonra geri döndü
10 yıl aradan sonra geri döndü
GİRİŞ 08.08.2016 09:26 GÜNCELLEME 08.08.2016 14:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni HR-V birbirine tamamen zıt iki kavram olan sürüş keyfiyle yakıt verimliliğini aynı potada eritiyor.

Dinamik tasarımıyla dikkat çeken yeni Honda HR-V, Honda markasının 1999 yılında yarattığı küçük SUV segmentinin ilk temsilcisi olmuş ve üretiminin 2007 yılında sona ermesine kadar sadece Avrupa’da 110 bin adedin üzerinde satışa ulaşarak efsane haline gelmişti. Türkiye’de satışa sunulan yeni HR-V’ye, başlangıç seviyesi olan Premium’da 1.5 litrelik benzinli motor ve 6 ileri manuel şanzıman seçildiğinde 89 bin 900 TL’ye sahip olmak mümkün. Premium versiyonunda Lastik Basınç İkaz Sistemi, Şehiriçi Aktif Fren Sistemi, Elektrikli Park Freni, Start&Stop Sistemi, bluetooth telefon kiti, hız sabitleyici, otomatik klima ve sihirli katlanan arka koltuklar standart olarak yer alıyor.

Elegance ve Executive donanımlardaysa Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Takip Uyarı Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Akıllı Hız Limitleyici, 7 inçlik dokunmatik ekranlı Honda CONNECT multimedya sistemi, navigasyon, katlanan yan aynalar, çift bölgeli otomatik klima ve Aktif Uzun Far Kontrol Sistemi standart olarak yer alıyor.

 IŞIĞA DUYARLI AYNA

Özel bir HR-V’ye sahip olmak isteyenlere Executive seviyesinde anahtarsız giriş sistemi ve çalıştırma düğmesi, ışığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynası, geri görüş kamerası, ısıtmalı ön koltuklar, deri-kumaş kaplı koltuklar, gündüz yanan LED farlar, tavan rayları, açılabilir panoramik cam tavan, karartılmış arka camlar ve 17 inçlik jantlar sunuluyor.

YORUMLAR 4
  • saim mertan 7 yıl önce Şikayet Et
    akılsızca bir fiyat politikası !
    Cevapla
  • ramazan37 7 yıl önce Şikayet Et
    Şuna bak adamlar gelişiyor geliştiriyor bizde darbeyle uğraşıyoruz....
    Cevapla
  • virdis 7 yıl önce Şikayet Et
    şu yabancı hayranlığını da reklamlarını da bırakın artık,,, ne telefonlarını ne da başka ürünlerinin reklamını yapın,,, yerli olmak ancak böyle başlar,,,
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gittiğinde hiç bir şeye benzemiyordu ama dönüşü şahane olmuş
    Cevapla