Nissan Türkiye'ye başkanlık ödülü!

Nissan Türkiye, Nissan AMI bölgesinin en prestijli ödülü kabul edilen Chairman's Award'ın (Başkanlık Ödülü) sahibi oldu.

Nissan Türkiye'ye başkanlık ödülü!
Nissan Türkiye'ye başkanlık ödülü!
GİRİŞ 09.06.2016 10:55 GÜNCELLEME 09.06.2016 10:55

Nissan Türkiye, 2015 Ekim ayında gerçekleşen satın alma operasyonu ve devamındaki başarılı sonuçlarından dolayı Nissan AMI bölgesinin en prestijli ödülü kabul edilen Chairman's Award'ın (Başkanlık Ödülü) sahibi oldu.

Nissan Türkiye, 8 ay önce gerçekleşen satın alma operasyonu ve sonrasında alınan başarılı sonuçlardan dolayı Nissan AMI bölgesinin (Afrika, Orta Doğu ve Hindistan), en başarılı ödülü kabul edilen Chairman's Award'a layık görüldü. Japon otomotiv devi Nissan, Türkiye’deki kararlı büyüme stratejisi çerçevesinde, satış operasyonunun kontrolünü Ekim 2015 tarihinden itibaren tamamen kendi bünyesine almıştı.

2015 mali yılını 27 bin 900 adetlik rekor satışla tamamlayan Nissan Türkiye, pazar büyümesinin üzerinde gelişme sağlayarak pazar payını artırmaya devam etti. Yeni Navara pick-up pazarında liderliğe oynarken, C segmentindeki yeni model Pulsar, geniş iç hacmi ve verimli motor seçenekleriyle ailelerin yeni tercihi oluyor.