3 otomotiv devi üretimini durdurdu

İki büyük depremle sarsılan Japonya'da, Toyota, Nissan ve Honda üretimi durdurduğunu açıkladı

3 otomotiv devi üretimini durdurdu
3 otomotiv devi üretimini durdurdu
GİRİŞ 20.04.2016 01:59 GÜNCELLEME 20.04.2016 17:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ülkenin güneybatısında perşembe günü 6,5 ve sonraki gün 7,3 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde ölenlerin sayısı 45'e yükseldi. Yaklaşık bin 100 kişinin yaralandığı depremlerin ardından yaşanan 600'den fazla artçı sarsıntıya rağmen arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Japonya'daki deprem ekonomiye de ağır darbe vurdu. Dünya otomobil devleri Toyota, Nissan ve Honda şirketlerinin parça teminindeki aksamalar nedeniyle üretimi durdurduğu açıklandı.

YORUMLAR 5
  • Mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Japonlarla anlaşmak lazım onlarla teknolojik işbirliği yapılıp yeni motor yeni teknolojiler üretmek için işbirliği fena olmaz.
    Cevapla
  • Kozanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüh yazık ne yapacağız şimdi mağdur olduk.
    Cevapla
  • doğrucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende ülkelerdeki vergilerden dolayı satamadıklarından durdurdular sandım Malum sıfır araçta neredeyse yarısı vergi oda devlete gitse gam yemeyeceğim
    Cevapla
  • sayonora 8 yıl önce Şikayet Et
    Deprem ülkesi olmasına rağmen, Atom bombası yemesine rağmen, Deplasmanda kırmızı kart görüp 9 kişi kalan buna rağmen rakibini yenen takım gibisin japonya...
    Cevapla
  • güle güle 8 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki gibi 8 saat çalışmıyorlar (onun da yarısında yan gel yat) ne kadar ekmek o kadar köfte. çalış ne olur, sende de olur.
    Cevapla