Ford Kuga makyaj tazeledi

Ford Kuga modelinin ikinci jenerasyonunu 2012 yılında piyasaya çıkarmıştı. Kapsamlı bir makyajdan geçirilen Kuga, Barselona’da tanıtılacak.

Ford Kuga makyaj tazeledi
Ford Kuga makyaj tazeledi
GİRİŞ 23.02.2016 14:33 GÜNCELLEME 23.02.2016 14:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Daha büyük ızgara ve daha küçük ön tampon ızgarasına sahip makyajlı Kuga’da ince yapılı hareketli LED gündüz farlarına yer veriliyor. Sis ve stop lambalarının da elden geçirildiği otomobilde 17’den 19 inç boyutuna kadar yeni jant seçenekleri sunulacak.

Ford Kuga’nın iç mekanında tasarımsal olarak ilk dikkat çeken revize edilen klima kumandaları ve küçük dokunuşların yapıldığı direksiyon simidi olurken, ısıtmalı direksiyon simidi ise opsiyonel olarak tercih edilebilecek. Ayrıca artık Kuga’da elektronik park freni ve handsfree bagaj açma özelliği sunuluyor.

Yenilenen Kuga’da SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi ve 8 inç’lik dokunmatik ekran yer alacak. Android Auto ve Apple CarPlay destekleyen bu sistemin yanı sıra Kuga’da ilk kez adaptif ön aydınlatma sistemi de sunulmaya başlanacak.

Motor seçenekleri

Otomobildeki en büyük yeniliklerden biri ise ülkemizde şu an satışta olan vergi dezavantajına sahip 2,0 lt’lik dizele alternatif olacak, 1,5 lt’lik dört silindirli turbo dizel motor olacak. 120 HP güç üreten bu ünite, yalnızca önden çekiş seçeneğiyle birlikte sunulacak. Benzinli cephesinde ise 1,5 litrelik EcoBoost motorun 120 HP, 150 HP ve 182 HP’lik üç farklı versiyonu olacak.

Makyajlı Ford Kuga’nın sonbaharda Avrupa’da satışa sunulması planlanıyor.

YORUMLAR 1
  • alooo 8 yıl önce Şikayet Et
    arabalar hemencecik makajlaniyor ayni kasaya 5 sene binemez olduk yaaaaa
    Cevapla