Renault KWID'le tanışın!

Renault, Hindistan'da piyasaya sürdüğü KWID modelinde 90 bin başarıyı yakalayınca iki konsept tanıttı.

Renault KWID'le tanışın!
Renault KWID'le tanışın!
GİRİŞ 05.02.2016 14:13 GÜNCELLEME 05.02.2016 14:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Renault, KWID modelini yaklaşık dört ay önce Hindistan’da satışa sunmuştu. Araç 90.000 adet satılarak markanın Hindistan pazarında en çok satan modeli oldu. Fransız marka da KWID’in başarısını iki özel konseptle kutladı.

KWID Racer adı verilen ilk konseptte adından da anlaşılacağı gibi sportif detaylara yer veriliyor. Agresif gövde kitine sahip modelde 18 inç’lik hafif alaşım jantlar kullanılıyor. Mavi renkteki otomobilde, kırmızı detaylar ve siyah tavan dikkat çekiyor.

Güvenlik kafesine sahip KWID Racer’da arka koltuklar kaldırılmış. Dört noktalı emniyet kemerine yer verilen otomobilde deri kaplı direksiyon simidi ve alkantara aksan öne çıkıyor.Arazi sürüşü için tasarlanan KWID Climber, standart modele göre yerden yükseltilirken, araziye koşullarına uygun lastiklere sahip. Ön ve arkada gövde altı korumalarına sahip KWID CLimber’da dört noktada hareketli LED gündüz farlarına yer veriliyor.

Renault, iki otomobilde de yeni geliştirilen 1,0 lt’lik SCE motora yer veriyor. Henüz teknik verileri paylaşılmayan ünite ile beş ileri vitesli otomatikleştirilmiş manuel şanzıman ile eşleştiriliyor.

Otohaber

YORUMLAR 2
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    aynı cıtroen kaktus kopyalamıslar
    Cevapla
  • Erzurumlu 8 yıl önce Şikayet Et
    farları değişmiş cuk.
    Cevapla