6. Erbil Auto Show Fuarı kapılarını açtı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Erbil kentinde Uluslararası 6. Erbil Auto Show Fuarı açıldı.

6. Erbil Auto Show Fuarı kapılarını açtı
6. Erbil Auto Show Fuarı kapılarını açtı
GİRİŞ 04.03.2015 18:34 GÜNCELLEME 04.03.2015 18:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Erbil kentinde Uluslararası 6. Erbil Auto Show Fuarı açıldı. Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen organizasyona 11 ülkeden 50 firma katıldı. Erbilliler otomobil fuarına yoğun ilgi gösterdi.

20 TÜRK FİRMASI STANT AÇTI

Otomobil firmaları, fuarda 2015 model araçlarını tanıttı. Yedek parça üretimi yapan 20 Türkfirması da fuar alanında stant açtı.

2015'İN İLK FUARI

Erbil'de geçen yıl 12 fuar düzenlendiğini aktaran Erbil Valisi Nevzat Hadi, bu yıl da aynı fuarların organize edilmesini temenni ettiklerini dile getirdi. Fuarın organizatörü Abdullah Ahmet de Erbil'de 2015 yılının ilk fuarını düzenlediklerini kaydetti.

TÜRKİYE FİYATININ ÜÇTE BİR FİYATINA

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde lüks araçlardan vergi alınmıyor. Vergi alınmaması bölgedeki lüks araçların fiyatını Türkiye fiyatının üçte birini denk getiriyor.

Örneğin Türkiye'de satılan 300 bin liralık bir Mercedes modeli Erbil'de otomobil severlere ortalama olarak 100 bin lira civarında satışa sunuluyor.

YORUMLAR 4
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    İsimsiz kahraman Ve Bu kafa yapısının da kimseye faydası olmaz. Bu kadar dar sığ ve basit düşünmek için ne içmek lazım acaba
    Cevapla
  • andı 9 yıl önce Şikayet Et
    biz sürünmek nedir biliyoz Nankör adam memur olmuşun esnaf olmuşun hala sürünüyoruz diyorsun haline şükretsene
    Cevapla
  • isimsiz kahraman olurmu 9 yıl önce Şikayet Et
    pılıyı pırtıyı topla erbile git diyecem bu millet bunuda yanlış anlar,bu arada şafak bey sonuna kadar haklısınız esnaf kirasını ödeyemiyor borç deli gibi o vergi bu vergi yakıt olmuş 4,00 lira dolar olmuş 2,60 onlar binsin mercedes bmw binin binin keyfiniz bol olsun çay için su için rapaiçin lazetiçin çamaşır suyu için, hakkım helal olmasın ve sen hala %49 alıyorsun ayda şu hiçbir işe yaramaya milletvekillerine verilen maaşı fakir fukaraya dağıtsalar varya yoksulluk ortadan kalkar
    Cevapla
  • şafak 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkeyi yiyorlar bitmiyor diyen insanlar biz bittik haberiniz yok kücük esnaf işci memur sürüm sürüm sürünüyor.
    Cevapla