112 yıllık İngiliz efsanesi Türkiye'de

Motosiklet pazarının 112 yıllık markası Triumph, Türkiye’deki ilk distribütörünü buldu.

112 yıllık İngiliz efsanesi Türkiye'de
112 yıllık İngiliz efsanesi Türkiye'de
GİRİŞ 23.06.2014 09:07 GÜNCELLEME 23.06.2014 09:07

Türkiye’de uzunca bir süredir resmi bir distribütör tarafından temsil edilmeyen Triumph’un Türkiye temsilcisi Korlas Otomotiv oldu. İngilizler’in efsane motosiklet markasının ilk bayisi İstanbul’da açıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de bayilik kuracak olan şirket, İzmir başta olmak üzere Türkiye çapında diğer illere de yayılmayı planlıyor.

Yılda 50 bin motosiklet üretiyor

Tasarım ve performansıyla bilinen marka, 1902’de kuruldu. Yılda yaklaşık 50 bin motosiklet üreten marka, dünya genelinde 750’den fazla distribütörle çalışıyor.

60’lara damgasını vuran Bonneville de dahil olmak üzere, bugüne kadar pek çok ikonik modele hayat veren marka, günümüzde 2.3 litrelik hacme sahip olan Rocket III, sportif tasarımıyla dikkat çeken Speed Triple ve kendi sınıfının en performanslı araçlarından olan Daytona 675 gibi çekici modellere sahip.

En hızlı büyüyen markalardan

Triumph’un Uluslararası Satış Müdürü Peter Huckin, “Hem satış başarısı hem ödüller kazanan yeni modellerimiz sayesinde son yılların en hızlı büyüyen motosiklet markalarından biri olmanın verdiği güç sayesinde distribütör ağımızın hızla büyümesi için çalışıyoruz. Türk pazarında güçlü bir oyuncu olacağımıza inanıyoruz” dedi.