301'in Türkiye yolculuğu sona erdi

Peugeot 301, Türkiye yolculuğu esnasında Edirne'den Van'a toplam 40 şehrimize uğradı

301'in Türkiye yolculuğu sona erdi
301'in Türkiye yolculuğu sona erdi
GİRİŞ 15.12.2012 11:42 GÜNCELLEME 15.12.2012 11:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

“Türkiye'nin Otomobili, Türkiye'nin Yollarında” sloganı ile yola çıkan Peugeot 301, her koşulda tüm Türkiye'de test edildiği çok özel bir organizasyon kapsamında Ekim ve Kasım ayları boyunca yollardaydı. Peugeot 301, bu yolculuğu esnasında Edirne'den Van'a kadar Türkiye'nin 40 farklı şehrine uğradı.

Peugeot 301, sunucu-oyuncu Ali Tınaz eşliğinde 2 ay süren yolculuğu sırasında toplam 20.400 km yol kat etti. Böylece Ali Tınaz, Türkiye'de bu araç ile en fazla kilometreyi yapan kişi ünvanına da sahip oldu. Peugeot 301'in Türkiye macerası sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Bu proje ile markanın Facebook takipçileri yüzde 62 oranında artarken, Youtube'da yayınlanan videolar da 52.821 kere izlendi.

Bu yolculuk esnasında 301'e ünlü konuklar da eşlik etti; Adana'da Tayfun Talipoğu, İzmir'de Pascal Nouma, Bursa'da Çiçek Güney, Çanakkale'de Savaş Karakaş, Samsun'da Geveze, Muğla'da Alp Kırşan ve Edirne'de Ümit Erdim, Peugeot 301'in yolculuğuna renk katan isimler oldular.

YORUMLAR 1
  • yunus doğdu 11 yıl önce Şikayet Et
    pejo mu sakın... pegueot türkiye koşullarında ve özellikle bozuk yollarda çabuk dökülen sıfır aldığınız aracı 15-20 bin km den sonra döküldüğü işçiliği vasatı aşamayan izolasyonu satıldığı fiyata göre çok basit olan sıradan bir markadır ancak ne menemdir ki albenisine kapılan makyajına vurulan hani dışı seni yakar içi de beni yakar cümlesine aldanan yurdum insanı bu markayı bir kere alır biner ne olduğunu anlar bir dahada yanından geçmez ve bu markada bir arpa boyu türkiye de yol kat edemez... senede 7000 gibi komik satış rakamlarına ulaşır ticaride dahildir buna..arıza yaptı mı feriştahı gelse sesin kaynağını bulamaz bu araçlar böyle denilip işin içinden sıyrılır servis ve tamircileri...hakkınızı ararsınız pegueot türkiye aracına sahip dahi çıkmaz çünkü bu araçlar tamamen mühendislik hatalarıyla üretilir fason yaptırılır iran dahil afrika ülkelerine ucuzluk ön plandadır müşteri memnuniyeti sıfırdır.
    Cevapla